Izvor: Prva arhiva vesti 24.11.2017

Patrijarh Irinej: Presuda Mladiću je delo đavola

Prva 24.11.2017
Patrijarh Irinej kaže da je presuda Haškog tribunala Ratku Mladiću "delo đavola" i da nije prvi put da ispada da su samo Srbi krivi za sve dok su ostali nevini. "Još jedan Srbin osuđen je u Hagu. Mi smo znali da će Ratko Mladić biti osuđen i da… »

Danas je Mratindan: Ako domaćin sve kućne poslove preuzme na sebe, svim ukućanima će krenuti nabolje!

Prva 24.11.2017
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Svetog kralja Stefana Dečanskog, odnosno Mratindan. Sveti Sava, knez Lazar i Sveti Stefan su trojstvo najmudrijih i najblagorodnijih svetitelja srpskog naroda, a dan Svetog kralja Stefana Dečanskog je… »

Spasimo Đurđici život! Budimo humani!

Prva 24.11.2017
Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Đurđicu Vukajlović (1975). Nakon vađenja masnog tkiva krajem aprila 2017. godine, deo tkiva je poslat na Institut za patologiju Medicinskog fakulteta. Krajem maja… »

Ove stvari nikako ne smete da radite dok vas oralno zadovoljava, inače...

Prva 24.11.2017
Vaš muškarac uživa u oralnom seksu, ali vas ponekad plaše njegovi maniri tokom uživanja, toliko da vas može odvratiti od želje da ga zadovoljite. Zamolite ga da se kontroliše, kako ne bi upropastio situaciju. Verovatno se ponaša na sledeće… »

Strelac vlada do 22. decembra, pročitajte na koji način to "gađa" vaš znak: Blizanci su na testu zrelosti, Lavovi pred…

Prva 24.11.2017
Sudbinom vlada Strelac, osećajan znak koji obožava promene i avanture, a evo šta nam ovaj period donosi. Ovan Posao: Mars, vladar znaka, do 9.12. je u Vagi znaku svog pada, što je simbol slabosti kroz koje prolazite kako u sopstvenim poduhvatima, tako… »

Čašu vode ostavite da stoji u sobi 24 sata i videćete kakva vam je energija

Prva 24.11.2017
Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Postoje brojne tehnike kojima možete da utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija. Najjednostavniji način da to uradite jeste uz… »

Oni su privesci svojim ženama i to zlatni! Upoznajte ove miraždžije

Prva 24.11.2017
Selo Dublje smešteno je u Pomoravlju, u opštini Svilajnac, ali to nije obično selo. Ono je poznato po zetovima miraždžijama koji za sebe vole da kažu da su došli svojim ženama u dom I tako spasili selo od izmiranja. U Dublju ih ima oko 70-ak, a… »

Pažnja: Proverite da li vas vaš laptop krišom snima?!

Prva 24.11.2017
Da li se ponekad osećate paranoično i mislite da neko želi da pokrade vaše digitalne informacije? Ne treba da se previše brinete, ali je važno da budete na oprezu i vodite računa o znakovima koji na to upozoravaju. Ako pristupate svom bankovnom… »

Harmonika veća od njega, a on je danas velika zvezda!

Prva 24.11.2017
Popularni muzičar podelio sećanje iz detinjstva i raznežio fanove. Da li ga prepoznajete? "Evo i jednog blast from the past. Sa braćom Sašom i Dejanom, uvek uz instrumente", napisao je Željko Joksimović ispod fotke na Instagramu. A da li na fotki… »

Kako se koriste i koliko su pouzdani testovi na trudnoću?

Prva 24.11.2017
Kada najranije mogu da saznam da li sam trudna? Da li je pouzdaniji test krvi ili urina? Šta ukoliko se rezultat ne poklapa sa simptomima koje osećam? Bez obzira na to da li ste ushićeni pri pomisli da ste ostali u drugom stanju ili anksiozni zbog iste… »