Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 24.11.2017

Izgradnja Palate pravde u Kragujevcu počinje iduće godine

Ritam grada Kg 24.11.2017
Grad Kragujevac će dobiti svoju Palatu pravde u kojoj će biti smešteni svi pravosudni organi – rekla je u izjavi za medije Nela Kuburović ministarka pravde prilikom jučerašnje posete Kragujevcu. Početak izgradnje očekuje se tokom 2018. godine… »

Usvojen rebalans budžeta grada Kragujevca

Ritam grada Kg 24.11.2017
Odbornici Skupštine grada usvojili su Odluku o rebalansu budžeta grada Kragujevca za 2017. godinu. Ukupni prihodi i primanja određuju se u iznosu od 7,8 milijardi dinara. Rebalans je u nominalnom iznosu na istom nivou kao i odluka o budžetu grada za… »

Od 1. juna do danas razmotreno 17319 slučajeva nasilja u porodici

Ritam grada Kg 24.11.2017
U susret 25. novembru, Međunarodnom danu borbe protiv nasilja nad ženama, ministarka pravde Nela Kuburović i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić sa saradnicima obišli su danas Centar za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“… »

Dan za kupovinu – “Black friday” u Kragujevac Plazi

Ritam grada Kg 24.11.2017
Osetite čari “Black Friday” kupovine u periodu od 24. do 26. novembra u Šoping centru Kragujevac Plaza. Očekuju vas specijalni popusti i sjajni pokloni. Ostvarite kupovinu u bilo kojoj radnji u centru u iznosu od minimum 2.000 dinara na poklon… »

Sportski savez Kragujevca na Sajmu sporta u Beogradu

Ritam grada Kg 24.11.2017
Sportski savez Kragujevca uzeo je učešće na šestom međunarodnom Sajmu sporta, otvorenom danas na Beogradskom sajmu. Tokom ove trodnevne manifestacije, Sportski savez će posetioce upoznati sa uspesima kragujevačkog sporta. Sa Sportskim savezom… »

ŠR PSG: Srbija je zemlja sumnjive demokratije, bez slobode medija

Ritam grada Kg 24.11.2017
Na današnjoj sednici Skupštine grada Kragujevca najveću pažnju javnosti je izazvala tačka dnevnog reda u okviru koje je razmatran rebalnas budžeta grada za 2017.godinu. Prema rečima zamenika šefa Odborničke grupe „Šumadijska regija – Pokret… »

“Oružari” ukazuju na loše stanje u “Zastava oružju” i traže hitnu reakciju nadležnih

Ritam grada Kg 24.11.2017
Skupština Sindikalne organizacije “Zastava oružje” uputila je otvoreno pismo Vladi Republike Srbije, Ministarstvu odbrane, Savetu za razvoj odbrambene industrije i Nadzornom odboru fabrike povodom sve teže situacije u preduzeću koja je, ističe… »

„Yahoo“ u Teatru

Ritam grada Kg 24.11.2017
Sutra od 20 sati, u Knjaževsko-srpskom teatru igra se predstava „Yahoo“, rađena po motivima Zoološke priče Edvarda Olbija, a u režiji Miloša Krstovića. Predstava u kojoj Nikola Milojević i Mladen Knežević tumače uloge Pitera i Džerija… »