Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 24.11.2017

Čelnik SPC-a / Patrijarh Irinej: Presuda Ratku Mladiću je djelo đavola

Sandžak haber 24.11.2017
Patrijarh Irinej izjavio je da je presuda Haškog tribunala Ratku Mladiću “djelo đavola” i da nije prvi put da ispada da su samo Srbi krivi za sve, dok su ostali nevini. “Još jedan Srbin osuđen je u Hagu. Mi smo znali da će Ratko Mladić biti… »

PRETI LI NAM EPIDEMIJA? Dvoje dece iz Tutina u jedno iz NP obolela od malih boginja

Sandžak haber 24.11.2017
Novi Pazar – Kod dvoje dece iz Tutina i jednog iz Novog Pazara potvrđeno je da su obolela od malih boginja, rečeno je danas radiju Sto plus u novopazarskom Zavodu za javno zdravlje. Direktor ove zdravstvene ustanove Šefadil Spahić izjavio je da se… »

Raspisan konkurs za izbor predsednika Osnovnog suda

Sandžak haber 24.11.2017
Novi Pazar – Visoki savet sudstva raspisao je konkurs za izbor predsednika Osnovnog suda u Novom Pazaru. Na konkurs se mogu prijaviti svi kandidati koji ispunjavaju uslove propisane članom 69. Zakona o sudijama, a uz prijavu na konkurs moraju dostaviti… »

Utakmica sezone za Jošanicu

Sandžak haber 24.11.2017
Fudbaleri Jošnice u subotu igraju utakmicu za lidersku poziciju sa kraljevačkom Slogom. Obe ekipe žele plasman u veći rang a ova utakmica može biti prekretnica. Domaći teren i podrška publike karta je na koju računaju u taboru Jošanice. Utakmica… »

Turska kandidat za Euro 2024

Sandžak haber 24.11.2017
Turski predsednik Erdogan i predsednik FIFA Infantino sastali su se danas u Turskoj koja je najozbiljniji kandidat za organizaciju Evropskog prvenstva 2024. Đani Infantino, predsjednik Međunarodne svjetske fudbalske federacije (FIFA), je izjavio da bi… »