Izvor: Svet plus/Zabava arhiva vesti 24.11.2017

Zadruga: Luna i Kija iskreno razgovaraju o Slobi. Da li će postati drugarice?! (VIDEO)

Svet plus 24.11.2017
Kija i Luna su započele razgovor o Slobi i složile oko toga, da Sloba ima najlepši palac na svetu, a onda im je čak i poručila da im želi sve najbolje na svetu. Predhodnih dana bilo je svađa i razmirica u trouglu: Sloba, Kija, Luna, ipak sinoć su… »

Pinkove zvezdice: Preslatki blizanci Lucija i Leonardo još bolji nego prošli put! (Video)

Svet plus 24.11.2017
Učesnici Pinkovih zvezdica, blizanci Lucija i Leonardo iz Doboja, razoružali su sve prisutne svojim dečjim šarmom. Lucija i Leonardo imaju šest godina, a večeras su otpevali "Nemoj da me nerviraš" od grupe "Poslednja igra leptira". Ovi neodoljivi… »

Dalmatinska klapa Cambi u Sava Centru 15. Decembra.

Svet plus 24.11.2017
15. Decembra u Sava Centru nastupiće najbolja i najviše nagrađivana Dalmatinska klapa Cambi. Ovo je njihov drugi nastup. U Beogradu 2013 godine , imali su koncert u prepunom Domu sindikata. Evo kako je čuveni Peca Popović doživeo klapu Cambi te 2013… »

Dnevni horoskop za 24, novembar 2017. godine!

Svet plus 24.11.2017
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. novembar 2017. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Moraćete prihvatiti neku odgovornost u vašem ljubavnom životu. Danas ćete imati priliku za tako nešto… »

Zadruga: Umalo tuča između Mikija Đuričića i Lepog Miće. Obezbeđenje brzo reagovalo !

Svet plus 24.11.2017
Obezbeđenje je jedva smirilo Mikija Đuričića nakon konflikta, između njega i Lepog Miće. Ružne reči i psovke su ono što je obeležilo ovu svađu. Mića je u svom stilu krenuo sa svađom, što je Mikija dovelo do toga da nasrne na njega. Ukućani… »

Pinkove Zvezdice: Ognjen Repanović, je i ovog puta oduševio članove žirija! (Video)

Svet plus 24.11.2017
Večeras u emisiji "Pinkove zvezdice" gledaoce kao i žiri još jednom je oduševio petnaestogodišnji Ognjen Repanović iz Paraćina. Ognjen je otpevao pesmu Ed Širana "Thinking out loud" i od Jelene Tomaševic dobio pohvale da je bio sjajan i… »

Zadruga: Druga tuča za pola sata, Matora se popela na sto i počela da tuče Teodoru !

Svet plus 24.11.2017
Ukućani reality Zadruga su dobili pismo u kome ih kritikuju zbog nedoličnog ponašanja, tom prilikom je Matora braneci Sašku Karan nasrnula na Teodoru. Zadrugari su se posvađali u dvorištu, tokom izvršenja dnevnog zadatka, tok prilikom je Miki… »

Zadruga: Kija tvrdi da nije u dobrim odnosima sa bolesnim ocem ( VIDEO )

Svet plus 24.11.2017
Kija je sinoć otvorila dušu pred Milanom Miloševićem, pa tako obavestila gledaoce Reality Zadruga da sa svojim bolesnim ocem, nije u dobrim odnosima. Novinar Miloš Milošević, pitao je Kiju gde joj je otac i u kakvim je odnosima sa njim, na šta je… »