Vojvodina arhiva vesti 24.11.2017

Pomoć za radnike novosadskih javnih preduzeća

RTV 24.11.2017
NOVI SAD - Oko 5 hiljada radnika novosadskih javno komunalnih preduzeća dobiće solidarnu pomoć, odnosno po više od 22 hiljade dinara, odlučeno je danas u Skupštini grada. Jedokratnu pomoć, neće dobiti jedino JKP Stan, uz obrazloženje da na… »

Završetak projekta "Učim+Znam=Vredim" za 2017. godinu

RTV 24.11.2017
NOVI SAD - Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević primio je danas, na svečanom prijemu u Pokrajinskoj vladi, više od 200 najboljih učenika i učeničkih timova projekta "Učim+Znam = Vredim", koji su promovisani na bilbordima u sedam… »

Novi semafor na Novom naselju pušten u redovan rad

Moj Novi Sad 24.11.2017
U petak, 24. novembra, novoizgrađeni semafor na Novom naselju, na raskrsnici ulice Bate Brkića i Bulevara Vojvode Stepe, pušten je u 10 časova u redovan rad, nakon što je od 10. novembra bio na probnom radu, što je uobičajena procedura da bi se… »

"Noć pozorišta" i u Gradskoj biblioteci

Radio 021 24.11.2017
Gradska bibliotеka ćе sе pridružiti obеlеžavanju "Noći pozorišta", danas, 25. novеmbra, čiji jе ovogodišnji slogan "Dеca za dеcu". Od 18 do 20 časova, na Dеčjеm odеljеnju i u holu Odеljеnja "Đura Daničić", posеtioci ćе biti u… »

Nasilje u porodici društveni problem, osnažiti žrtve

Dnevnik 24.11.2017
NOVI SAD: Jedan od najvažnijih zadataka nadležnih je da rade na podizanju svesti javnosti o tome da je nasilje u porodici i rodno zasnovano nasilje prvenstveno društveni, a ne lični i pojedinačni problem, kao i da stvore što adekvatnije uslove za… »

I danas neuobičajeno toplo vreme, do 17 stepeni

N1 Info 24.11.2017
U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i neuobičajeno toplo za novembar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod i dodao da će samo na istoku zemlje biti oblačno, ali suvo vreme. Ujutro će duž reka biti magle ili niskih… »

Havarija na Popovici

Dnevnik 24.11.2017
Deo naselja Popovica biće do 12 sati bez vode zbog havarije na vodovodnoj mreži. Naime, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će biti deo Fruškogorskog puta (od Mirne do Majdanske ulice). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »

Crni petak u Novom Sadu! Detalji ubistva kod "Sajma", izrešetan žestoki momak (foto)

Telegraf 24.11.2017
Lekari u Urgentnom centru su pokušali da ga reanimiraju, ali je podlegao povredama. U Novom Sadu večeras je ubijen Marko Markuš u pucnjavi koja se dogodila kod hotela Sajam. (FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA) Preminuo izrešetani mladić (29) kod hotela… »

Maloletnik uhapšen zbog pokušaja ubistva starice

N1 Info 24.11.2017
Jedan četrnaestogodišnjak iz Bečeja uhapšen je pod sumnjom da je sa dvojicom dečaka od 12 godina pokušao da ubije jednu staricu u tom gradu, saopštila je novosadska policija. "Ovaj četrnaestogodišnjak se tereti da je sa dvojicom dečaka, uzrasta… »

Zoran Bugarski Brica, primaš sa Salajke: Instant muzika isterala boemsku pesmu iz kafane

Moj Novi Sad 24.11.2017
Naš ovonedeljni sagovornik otkriva vam gde u gradu možete čuti najbolje tamburaše, kako je zadovoljan saradnjom s Balaševićem i kakvi su, prema njegovom iskustvu, Novosađani kao posetioci muzičkih dešavanja. "Za sve su krive tambure i pesma koja… »