Beograd arhiva vesti 26.11.2017

Nesreća na Zrenjaninskom putu, traktor se prevrnuo na čoveka

Blic 26.11.2017
U saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu povređen je muškarac kada se traktor prevrnuo na njega, danas oko 11.30 sati. - Poziv je primljen u 11.32 sati, uz napomenu da je kod zatvora u Padinskoj skeli prilikom pada sa traktora muškarac povredio… »

“Izneli su i laminat, ostali su samo goli zidovi” Ovakve situacije stanodavci u Beogradu nikada neće zaboraviti

Blic 26.11.2017
“Taj par sa detetom odneo je sa sobom sve što je mogao: i laminat, i štekere, i slavine, čak i dekorativno staklo, a ostavili su neplaćene račune za tri meseca”, priča jedan od nasamarenih vlasnika stanova za iznajmljivanje. Mnogi stanodavci u… »

Beograd mora biti jednako dobro mesto za život svih ljudi

Studio B 26.11.2017
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je zajedno sa predsednikom opštine Surčin Stevanom Šušom naselje Progar, gde su u toku radovi na rekonstrukciji puta od centra ovog naselja do Sremske gazele. foto Beoinfo – Za ove radove, koje izvodi JKP… »

Zbog radova danas bez vode potrošači na Savskom vencu

Večernje novosti 26.11.2017
Bez vode danas će od 8 do 16 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži biti deo opštine Savski venac. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, danas će od 8 do 16 sati, bez vode ostati potrošači na parnoj strani… »

Mali: U Budimpešti potpisivanje dva sporazuma vredna 440 miliona evra

Blic 26.11.2017
Gradnačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će na samitu Kine i zemalja Centralne i Istocne Evrope sutra u Budimpešti biti potpisana dva veoma važna sporazuma za Beograd - izgradnja toplodalekovoda i fabrike za prečišćavanje otpadnih voda… »

Ovaj deo Beograda okićen je u skladu sa predstojećim praznicima, ali ne baš na uobičajen način (foto)

Srbija danas 26.11.2017
Nesvakidašnji prizor. I Borča je došla na red za novogodišnje kićenje. Ali, ne baš onakvo kakvo su građani jednog najvećih beogradskih naselja priželjkivali. Naime, u dečjem parkiću "Zvrk" drveće je osvanulo okićeno gomilom rolni toalet… »

Prvi stepen pripravnosti uoči najavljene susnežice

Studio B 26.11.2017
U susret hladnim danima i najavljenim snežnim padavinama i u prestonici, gradski menadžer Goran Vesić je rekao da su Beograd i sve nadležne službe u pripravnosti za predstojeće pogoršanje vremena. „Večeras u 19.00 biće proglašen prvi stepen… »

(Foto) potkrala se greška Na Slaviji: Beograđani na stajalištu uočili natpis koji ih je iznenadio!

Kurir 26.11.2017
Nakon višemesečnih radova na Trgu Slavija, ovaj deo Beograda je u potpunosti rekonstruiran i sređen, ali se nažalost potkrala jedna sitna greška. Naime, na društvenim mrežama je objavljena fotografija jednog od stajališta gradskog prevoza koja je… »

Hladno je, pada kiša, ali Beograd i večeras blista (foto)

Blic 26.11.2017
Iako kiša u prestonici skoro neprekidno pada već 12 sati, temperatura je sve bliža nuli, a ulice mokre i prilično puste, Beograd i ove večeri - sija. Terazije, Beograd.... #belgrade #serbia pic.twitter.com/BTTtR79O5v— OlympicTravel Srbija… »

Ma, kakve video igrice pored: - autića Neki imaju kolekcije od 2.000 automobila, a drugi su za samo jedan plaćali 500 evra

Blic 26.11.2017
"Kada pogledam modele automobila u vitrinama to me opušta, pobegnem od ludila i posla. Uvek se nešto novo vidi i to je poseban, neopisiv osećaj", ovako priča Stevan Vincet koji skoro pola veka sakuplja autiće, a danas je izložio neke modele na prvom… »