Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 26.11.2017

Isključenja struje za ponedeljak, 27. novembar

Moj Novi Sad 26.11.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Beočinu i Rakovcu. Novi Sad: - od 8 do 12 sati: povremeno u Bate Brkića 26-34; Braće Dronjak 15-17; Semafor na uglu Bate Brkića i Seljačkih buna… »

Pouzdani znakovi da je vreme da okončate vezu

Moj Novi Sad 26.11.2017
Prema mišljenju psihologa, ovih šest znakova najbolje pokazuju da ste u vezi sa pogrešnom osobom. Stalne svađe Normalno je da se svi parovi svađaju, ali ukoliko su te svađe česte i nastaju oko sitnica, možda je vreme da se zapitate koliko je… »

FOTO: Druga "Zabijačka" održana u Budisavi

Moj Novi Sad 26.11.2017
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za kulturu Daliborom Rožićem prisustvovao manifestciji "Zabijačka" koja se po drugi put održava u prigradskom naselju Budisava, a u organizaciji Udruženja građana… »

Nedeljni horoskop za period od 27. novembra do 3. decembra

Moj Novi Sad 26.11.2017
Saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi, na poslu, kakvog ćete zdravlja biti i šta vam savetuje astrolog. OVAN LJUBAV: Možda ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. To je rezultat vaše blokiranosti… »

"WINTER FEST": Evo šta sve možete pronaći u drvenim kućicama na Trgu slobode (FOTO)

Moj Novi Sad 26.11.2017
Od kuvanog vina i austrijskih kobasica, do prirodne kozmetike i "drveta sreće i novca" Drugi po redu "Novosadski Winter fest" otvoren je u četvrtak, 23. novembra, na Trgu Slobode, a mišljenja o ovoj manifesticiji među sugrađanima su prilično… »

ULOVLJENI STE: Ovo su mesta na kojima muškarci najčešće varaju

Moj Novi Sad 26.11.2017
Ako vam kaže da izlazi sa prijateljima, a vaš seksualni život je ispod svakog nivoa, jasno je da vas vara. Neka mesta kao da su stvorena za pronalazak potencijalnih partnera za jednu noć. Posle velikog skandala s internet stranicom za spajanje ljudi… »

SFW: Visoka moda ponovo ostavila publiku bez daha (FOTO I VIDEO)

Moj Novi Sad 26.11.2017
Pretposlednje revijalno veče Serbia Fashion Weeka obeležile su reakcije publike koje se ne viđaju na događajima ovog tipa. Fantastične revije ostavile su jak utisak na publiku da bi na kraju, atmosfera eskalirala u ovacije, usklike i kolektivno… »

Gazirana pića, pa čak i voda, gora nego što ste mislili

Moj Novi Sad 26.11.2017
Ispitivanje Instituta za medicinska istraživanja pokazalo je da polovina građana Srbije pije isključivo flaširanu vodu. Od tog broja čak 47 odsto njih pije gazirane vode. Profesor dr Marija Glibetić iz Instituta za medicinska istraživanja… »

Uzmi i/ili ostavi u Besplatnoj radnji i Ormariću razmene u CK13

Moj Novi Sad 26.11.2017
Povodom Međunarodnog dana bez kupovine Omladinski centar CK13 poziva sve zainteresovane da se u ponedeljak 27.novembra, uključe u solidarnu razmenu i na taj način iskažu protestni stav povodom jačanja konzumerizma i potrošačke kulture. Na Facebook… »

EXIT: Još četiri dana traje glasanje za Evropske festivalske nagrade

Moj Novi Sad 26.11.2017
Festival EXIT i njegova tri regionalna festivala Leta ljubavi osvojili su ove godine čak pet nominacija na prestižnim Evropskim festivalskim nagradama, a legende svetske muzičke scene, ali i brojne domaće poznate ličnosti, među kojima su naši… »