Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 26.11.2017

Isključenja struje za ponedeljak, 26. novembar

RT Kragujevac 26.11.2017
-Zbog seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u Grošnici-gornjoj mali i Resniku-Cerjak. -Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida… »

Takmičenje sela nastavljeno u Kutlovu

RT Kragujevac 26.11.2017
Susreću se sela Šumadije, takmičenje sela nastavljeno je u duhu vesele atmosfere i dobrog druženja. Kutlovo je bilo domaćin četvrtog susreta ove manifestacije a osim ove ekipe snage na takmičenju odmerile su i ekipe iz Velikih Pčelica i Vlakče… »

PEK „Gora“ obeležio 10 godina rada

RT Kragujevac 26.11.2017
Svečanom sednicom, Planinarsko – ekološki klub „Gora“ obeležio je 10 godina rada. Tom prilikom prezentovani su rezultati decenijskog rada u oblasti zaštite životne sredine. Tokom prigodnog programa uručene su i zahvalnice društvima… »

Vojni sindikat Srbije obeležio pet godina rada

RT Kragujevac 26.11.2017
Svečanom akademijom Vojni sindikat Srbije obeležio pet godina rada, kao i slavu – sv. Jovan Zlatousti. Okupljanje u Kragujevcu praćeno je kulturno umetničkim programom u Hotelu Šumarice. Pored članova sindikata iz cele Srbije, svečanoj akademiji… »

Zašto trgovci često menjaju raspored artikala?

RT Kragujevac 26.11.2017
U veliki trgovinskim lancima često dolazi do razmeštaja robe koju svakodnevno pazarimo. Tek smo se navikli na određen raspored proizvoda u samoposlugama, a svaki odlazak u kupovinu kada se roba razmesti, izaziva šok kod potrošača, koji ne mogu da se… »

Trnovit istraživački rad

RT Kragujevac 26.11.2017
Više od 80 odsto ispitanih naših mladih naučnika smatra da je perspektiva u Srbiji za njih loša ili da uopšte ne postoji, pa čak 30 procenata planira da napusti zemlju, pokazala su istraživanja. Kao razlog ne navode prvenstveno materijalnu… »

Obeležen Dan opštine Knić

RT Kragujevac 26.11.2017
Svečanom sednicom i prigodnim programom obeležen je Dan opštine Knić. To je bila i prilika da javnost ove varoši, ali i brojne zvanice saznaju konkretne rezultate rada lokalne samouprave, koja se sa skromnim budžetom bori za unapređenje kvaliteta… »

Zatvoren 9. Međunarodni sajam turizma

RT Kragujevac 26.11.2017
Uručenjem nagrada i poklona za posetioce, zatvoren je 9. Međunarodni sajam turizma ,seoskog turizma i sajam zimnice, koji je prethodna tri dana okupio brojne izlagače iz zemlje i regiona. Posetioci su mogli da se informišu o turističkim i… »

Kada je pravo vreme za porođajne pripreme?

RT Kragujevac 26.11.2017
Zajedničko mišljenje većine žena je da je porođaj najnaporniji, ali i najsrećniji dan u njihovim životima. Zbog neizvesnosti šta ih čeka u porođajnoj sali, često su zabrinute. Iz tog razloga, mnoge trudnice pohađaju školu, kako bi se što… »

Havarija na toplovodu

RT Kragujevac 26.11.2017
Zbog havarije na toplovodu u ulici Tanaska Rajića bez grejanja su korisnici tog pravca, od ulice Kneza Miloša do Kralja Milana 4, odnosno delovi naselja Centar i Vašarište. Radovi na sanaciji su u toku. Normalizacija u isporuci grejanja očekuje se u… »