Izvor: Užice oglasna tabla arhiva vesti 26.11.2017

Bolnice dužne neverovatnih 109 miliona evra, ZC Užice duguje 482 miliona dinara!

Užice oglasna tabla 26.11.2017
Zdravstvene ustanove u Srbiji za godinu dana povećale su svoj dug za devet miliona evra i sada ukupno duguju neverovatnih 109 miliona evra. U Ministarstvu zdravlja kažu da je to povećanje nastalo samo zbog kamate. Trenutno ne postoji nijedna zdravstvan… »

Nova ostavka u užičkoj vlasti: Posle zamenika gradonačelnika povlači se i većnik za sport i kulturu

Užice oglasna tabla 26.11.2017
Petar Blagojević, gradski većnik za društvene delatnosti u Užicu, u utorak će na sednici Skupštine grada podneti ostavku, saznaje „Blic“. Mada informacija nije zvanično potvrđena, Blagojević je odluku o svom povlačenju pre nekoliko dana… »

Užičanka, Milica iz IV- 2, pobednica na republičkom literarnom konkursu

Užice oglasna tabla 26.11.2017
Budućnost književnog stvaralaštva u sigurnim rukama Društvo školskih bibliotekara Srbije u junu 2017. godine raspisalo je Literarni konkurs „Leto bez brige, provedi kraj knjige“, a rok završetka bio je 15. septembar 2017. god. Konkurs je bio… »

U Užicu održana promocija knjige „ZOV KARAULE“

Užice oglasna tabla 26.11.2017
Užičanima je predstavljen roman “Zov karaule”, drugi deo trilogije „Mi smo branili Košare“, napisan po istinitom događaju, na osnovu razgovora sa preživelim borcima. Posvećena je svima onima koji su se borili za Košare i celu Srbiju, a nisu… »

Gde je provod, tu smo mi-Počeo sa radom novi sajt Užice noću!

Užice oglasna tabla 26.11.2017
Želite večeras u provod? Mi ćemo vam pomoći da odlučite gde. Često vam se dešava da za jednu noć obiđete više restorana, kafića i klubova u potrazi za najboljim provodom, ili da propustite neko zanimljivo dešavanje. Užice noću će vam… »