Izvor: Beta arhiva vesti 02.12.2017

Ljajić: Izgradnja gondole u Beogradu počeće 2018. godine

Beta 02.12.2017
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da će "sasvim sigurno" izgradnja gondole u Beogradu od Kalemegdana do parka Ušće na Novom Beogradu početi u 2018. godini. On je za Radio-televiziju Srbije kazao da je… »

Transparentnost Srbija: Neophodna revizija Akcionog plana za poglavlje 23

Beta 02.12.2017
Transparentnost Srbija ocenila je danas da Akcioni plan za poglavlje 23 nikad nije ni bio dovoljno dobar i da je neophodno uraditi njegovu revizija. Ta nevladina organizacija je navela i da "čak i tamo gde su aktivnosti sprovedene u celosti kako je… »

LSV: Sramotno postojanje ulice Milana Nedića u Aranđelovcu

Beta 02.12.2017
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas hitnu reakciju nadležnog tužilaštva i sankcije za odgovorne, jer u Arandjelovcu postoji ulica sa nazivom, kako su naveli "ratnog zločinca i kvislinga" Milana Nendića. Ta stranka je u… »

Stefanović: Napad kamenicama u severnoj Mitrovici na članove Levice Srbije zbog drugačijeg ...

Beta 02.12.2017
Lider Levice Srbije Borko Stefanović ocenio je danas da iza napada na članove te stranke u jednom od kafića u severnom delu Kosovske Mitrovice stoje oni koji su protiv svakoga ko misli drugačije od aktuelne vlasti i "njenih eksponenata" na Kosovu i… »

DSS: Umesto gondole u Beogradu izgraditi pešačko-biciklistički most

Beta 02.12.2017
Demokratska stranka Srbije (DSS) ocenila je danas da je projekat izgradnje gondole od Kalemegdana do parka Ušće na Novom Beogradu ekonomski neisplativ i da narušava vizuelni identitet Beogradske tvrdjave. Ta stranka smatra i da umesto gondole treba… »