Izvor: Jugmedia arhiva vesti 02.12.2017

Vanredna situacija u Vlasotincu i u još pet sela

Jugmedia 02.12.2017
U varoši Vlasotince i u selima Šišava, Donja Lomnica, Orašje, Kukavica i Sredor, proglašena je danas vanredna situacija, a članovi Štaba za vanredne situacije su za ovakvu odluku glasali zbog velikih problema koje je donela obilna kiša na tom… »

Pregažen „Mercedesom“, umro na putu do bolnice

Jugmedia 02.12.2017
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak uveče u Preševu, vozač “Mercedesa” (71) oborio je pešaka (70) koji je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice, saopštila je policija u Vranju. Kako prenosi OK radio, nesrećni… »

Lutajuća srca u Vranju podigla publiku na noge

Jugmedia 02.12.2017
Publika u Vranju odlično je prihvatila niško ostvarenje a sjajna kritika stručne javnosti nije iznenadila nišku ekipu koju su činili Spomenka Đokić, Miroljub Jovanović i Oliver Paunović, producent i direktor kompanije City Marketing Centar koja… »

VLASOTINCE: Putanja kretanja cisterni sa vodom

Jugmedia 02.12.2017
Dve cisterne sa pijaćom vodom kruže danas Vlasotincem i okolnim mestima. Jedna cisterna dežura kod Doma Zdravlja u Vlasotincu i reagovaće interventno u samom Vlasotincu, a kontakt telefon vozača cistern je 063/106-57-86. Cisterna sa pijaćom vodom… »

U dva sudara četvoro povređenih

Jugmedia 02.12.2017
U dva udesa koja su se u protekla 24 časa dogodila u Nišu, povređene su četiri osobe, tri muškarca i jedna žena, rečeno je jutros Jugmedii u niškoj Hitnoj pomoći. „U oba slučaja radi se o proklizavanju vozila zbog klizavog kolovoza i udaranju… »

Odnešen deo puta, poplavljene oranice

Jugmedia 02.12.2017
Bujična voda odnela je deo puta između sela Izvor i Berilovac blizu Pirota, a poplavljeno je i poljoprivredno zemljište, rečeno je Jugmedi u Gradskom štabu za vanredne situacije Pirota. Koordinator tog štaba Sreten Savov istakao je da je posle… »

OBEĆANJE Sneg neće iznenaditi putare

Jugmedia 02.12.2017
Putari su spremni za snežne padavine, koje se u Srbiji prema prognozi meteorologa očekuju u noći između 02. i 03. decembra, kao i tokom jutarnjih časova u nedelju 3. decembra, saopšteno je iz JP “Putevi Srbije”. “Štab zimske službe JP… »

Pirot domaćin predstavnicima desetak zemalja

Jugmedia 02.12.2017
Cilj ove konferencije je da promoviše naučne radove zasnovane na akuelnom stanju regionalnog razvoja u Srbiji sa akcentom na prekograničnu saradnju. Predsednik Ugovorne okružne komore Pirot Dragan Kostić je izjavio da će više od 90 autora kroz 56… »

Romano rojbe ko đivdipe (VIDEO)

Jugmedia 02.12.2017
Bubućhipe hem slabo infrastrukturno urediba, najbare i problemija e Romengoro ani Vranja. Ki kupa ko štar mahale , a kola pale ekvašinenape ko nesave tikore, sa panda trin mahale ani Vranjsko Banja hem jek ko gav Pavlovac, dujto i palo baripe etničko… »

SISTEM KVALITETA Na međunaronom skupu Medveđa kao primer dobre prakse

Jugmedia 02.12.2017
Na 19. nacionalnom i 5. međunarodnom srtučnom skupu na Kopaoniku, koji je okupio eksperte iz nauke i privrede i eminentne stručnjake iz oblasti sistema menadžmenta, predsednik opštine Nebojša Arsić je ovu lokalnu samoupravu predstavio na najbolji… »