Izvor: Niške vesti arhiva vesti 02.12.2017

ZAMUĆENJE IZVORIŠTA: Pojedini delovi Niša bez vode

Niške vesti 02.12.2017
Korisnici u višim delovima grada, pre svega u naseljima Branko Bjegović i Ratko Jović, danas nemaju vodu, ili im je slab pritisak na česmama. Iz JKP Naissus kažu da je do toga došlo zbog obilnih padavina. „Tokom današnjeg dana došlo do… »

Lutajuća srca u Vranju podigla publiku na noge

Niške vesti 02.12.2017
Dokumentarni film o legendarnoj niškoj grupi „Lutajuća srca – arhiv emocija“ prikazan je sinoć publici u Vranju na 14. međunarodnom festivalu dokumentarnog filma „Dokument 2017“. Publika u Vranju odlično je prihvatila niško ostvarenje a… »

Baka izgubila život nakon pada sa prozora privatne klinike

Niške vesti 02.12.2017
U policiji u Nišu kažu da im je slučaj prijavljen u petak oko 17 sati, da je izvršen uviđaj i da su o svemu obavestili Više javno tužilaštvo. U Tužilaštvu su potvrdili da je starija žena pala sa drugog sprata zgrade u kojoj je bila… »

Šmek nekadašnjih Niških kafana

Niške vesti 02.12.2017
Za one koji nisu sasvim sigurni šta je u suštini sve češće spominjani BREND, a to je: Šmek nekadašnjih Niških kafana… Odavno nema „Zaplanjskog sreza“, „Jadrana“, „Švajcarije“. Poznata kafana „Župa“, tik do hotela „Niš“… »

Radulović osvojio zlatni pojas za profesionalnog šampiona Balkana!

Niške vesti 02.12.2017
Jednoglasnom odlukom sudija, Novak je rezultatom 3:0 savladao protivnika iz Grčke i svojoj kolekciji dodao novi trofej. „Do sada sam mnogo puta dokazao kakav sam borac, ali mislim da je mojoj karijeri nedostajao jedan ovakav meč. Radio sam pred… »

Iz Stokholma u Niš „sletela“ priča o srcu Brazila

Niške vesti 02.12.2017
U okviru manifestacije “Brazil u Nišu” zaljubljenici u ovu zemlju i kulturu moći će da dožive delić atmosfere sa brazilskih ulica. U nedelju, 3. decembra, sa početkom u 13 sati u kafeteriji Biro, Nišlijama će biti predstavljna knjiga “Brazil… »

Vodostaj Nišave u porastu, žuti meteo-alarm

Niške vesti 02.12.2017
Iz Meteorološke opservacije Niš kažu da se ova količina padavina smatra žutim meteo-alarmom, a potpuniji podaci o vodostaju Nišave biće dostupni u ponedeljak, kada hidrolozi naprave analizu stanja reke. Prema merenjima koja su obavljena jutros u 7… »

Sajam knjiga ispunio očekivanja

Niške vesti 02.12.2017
Veliki broj školaraca potvrđuje činjenicu da su osnovne i srednje škole iz Niša veoma ozbiljno shvatile značaj i smisao ove manifestacije. Takođe, uvođenje Sajma stripa kao noviteta pokazalo se kao pun pogodak. Na 54. sajmu knjiga i grafike… »

Neobičan dan sa običnim ljudima

Niške vesti 02.12.2017
Učenici su tokom posete Žandarmeriji, između ostalog, upoznali neke od veština pripadnika ovog Odreda i u neposrednom kontaktu videli kako izgledaju treninzi i pripreme jedne od najelitnijih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. -Ideja da… »