Izvor: Prva arhiva vesti 02.12.2017

Upozorenje RHMZ – stiže prava zima

Prva 02.12.2017
Republički hidrometeorološki zavod je objavio upozorenje na stvaranje snežnog pokrivača. Kako se navodi, u noći između subote i nedelje, u nedelju ujutru i pre podne, u većem delu Srbije se očekuje stvaranje snežnog pokrivača visine od pet do… »

Uzbuna na jugu Srbije – proglašena vanredna situacija

Prva 02.12.2017
Vanredna situacija zbog problema izazvanih obilnim padavinama proglašena je u varoši Vlasotince i u selima Šišava, Donja Lomnica, Orašje, Kukavica i Sredor. Iz lokalnog Štaba za vanredne situacije je saopšteno da je do toga došlo jer je obilna… »

RASPALITE VATRU! Ovo su prvi koraci zavođenja koji će ga dovesti do ludila!

Prva 02.12.2017
Bilo da želite da eksperimentšete seksi porukama ili želite da unapredite igru, donosimo savete i trikove koji vam mogu pomoći da to uspešno ostvarite. 1. Počnite polako Ovo je idealan način da započnete igru: - Ne mogu da prestanem da mislim na… »

Zašto vaš pas mora da bude vezan u kolima?

Prva 02.12.2017
Pojas za vaše ljubimce više je nego neophodan ako se često vozite zajedno kolima. Kompanija za proizvodnju aksesoara za vašeg ljubimca ZuGoPet objavila je video koji prikazuje šta mu se sve može desiti ako nije vezan u slučaju saobraćajne… »

Bizarni trendovi u Japanu: Iznajmi porodicu, silikonsku ljubavnicu ili kućnog ljubimca

Prva 02.12.2017
Ako mislite da ti trendovi nikad neće stići do nas, razmislite. I karaoke su nekad bile samo japanska zabava... Japan je zaista drugačiji svet i oni koji ga posete dožive ga kao svojevrsni „prozor u budućnost“. Neke pojave koje su u toj zemlji… »

Pagonis dugo priželjkivao ovu ulogu, ali mu je "preselo": Šest sati sam u šminkernici, ubili su me!

Prva 02.12.2017
Sve je spremno za sutrašnju 10. epizodu spektakularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato! Leku posle Rikija Martina čeka "koža" još jednog latino zavodnika! Pagonis ima baš težak zadatak, a na daskama TLZP naći će se i Dino Merlin...… »

TRI važne stvari o ginekološkom pregledu koje svaki doktor želi da vam kaže

Prva 02.12.2017
Verujemo da se i vi povremeno opterećujete oko ovih stvari i izbegavate posetu ginekologu, zato smo rešili da razbijemo sledeće mitove. Ginekološki pregled nije nimalo prijatno iskustvo za žene, a ginekolozi to dobro znaju. U nastavku pročitajte tri… »

Ove žene su uz pomoć Interneta unapredile svoju karijeru! Ko su one?

Prva 02.12.2017
U modernom svetu karijerni uspeh zavisi od mnogih faktora. Samo znanje, veštine i upornost su najznačajnije stavke, a one nikako ne idu bez premocije koja se može odlično obaviti putem društvenih mreža. Najpopularnije su svakako Fejsbuk, Tviter i… »

Nastavimo da pomažemo Đurđici, sada smo joj najpotrebniji!

Prva 02.12.2017
Nastavlja se borba za Đurđicin život! Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Đurđicu Vukajlović (1975). Nakon vađenja masnog tkiva krajem aprila 2017. godine, deo tkiva je poslat na Institut za… »

Mračna strana Megan Markl: Scene seksa i porodične drame

Prva 02.12.2017
Porodica glumice tvrdi da Markl nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali i da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa. Megan Markl (35), koju većina pamti po ulozi u popularnoj seriji „Suits“, na proleće će postati… »