Izvor: Telegraf arhiva vesti 02.12.2017

Srbija ubedljiva na startu Svetskog prvenstva: Laganih +20 protiv Kine

Telegraf 02.12.2017
Reprezentacija Srbije na najbolji način otvorila takmičenje u Nemačkoj. Ženska rukometna reprezentacija Srbije uspešno je započela nastup na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto je danas ubedljivo savladala Kinu 43:23 (21:11). Izabranice Ljubomira… »

Zabeleo se Beograd: Prvi sneg ove zime u srpskoj prestonici (foto) (video)

Telegraf 02.12.2017
U nedelju oblačno i hladno, u većem delu zemlje se očekuje formiranje snežnog pokrivača do 10 centimetara, a na planinama i preko 20. Vremenska prognoza nije omašila, u Beogradu kao što je i bilo predviđeno, večeras je počeo da pada sneg. Do… »

Kakve Srbi imaju veze sa sukobima Hrvata i Bošnjaka i o kakvoj "velikosrpskoj agresiji" govori: Dačić odbrusio Kolindi

Telegraf 02.12.2017
- S punim pokrićem u istorijskoj istini možemo reći da je hrvatski narod, organizovan u jedinice Hrvatskog veća odbrane, dao presudan doprinos odbrani i opstanku BiH u prvim mesecima velikosrpske agresije, a potom i u daljim operacijama njene odbrane… »

Havajima odzvanjaju sirene za mogući nuklearni napad: Ako Kim Džong Un lansira raketu, građani imaju samo 15 minuta da nađu…

Telegraf 02.12.2017
Zvaničnici za upravljanje vanrednim situacijama na Havajima saopštili su da su da je to prva američka država koja će vratiti sistem za upozorenje iz vremena Hladnog rata. Na Havajima se u petak po prvi put od završetka Hladnog rata, oglasila sirena… »

Kakav ludak: Igrao se sa vatrom, pa zapalio pola grada. Hteo je da imitira emisiju koju je gledao (foto) (video)

Telegraf 02.12.2017
Džon Gomez je u četvrtak zapalio vatru u metalnom buretu, koja se otrgla kontroli, pokušavajući da imitira emisiju "Forged in Fire" na kanalu Histori. Požar koji je uništio 20 zgrada u gradu Kohos u državi Njujork izazvao je 51-godišnjak koji je… »

Jug Srbije paralisan: Proglašena vanredna situacija, ljudi bez vode za piće, oštećeni putevi i mostovi

Telegraf 02.12.2017
Štab za naredne situacije opštine Vlasotince zaključio je da i pored angažovanja raspoloživih sredstava i mehanizacije nije moguće rešiti sve nastale probleme. Opštinski štab za vanredne situacije u Vlasotincu proglasio je vanrednu situaciju na… »

Vukovi sišli u sela na Goliji: Kolju stoku, a domaćini nemoćni jer su ove životinje zakonom zaštićene

Telegraf 02.12.2017
Iz veterinarske službe upozoravaju sve stočare u golijskim selima da povedu računa o svojim stadima, jer je vrlo moguće da vukovi napadnu ponovo. Sa prvim snegom u sela na Goliji spustili su se vukovi sejući strah i koljući stoku. Liman je dobio… »

MUP Srbije: Žalićemo se Interpolu zbog Haradinaja

Telegraf 02.12.2017
Komisija za kontrolu međunarodnih poternica u Lionu usvojila je žalbu UNMIK-a i 1. decembra 2017. godine odlučila da Interpol više neće tretirati ove poternice. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uputiće inicijativu Ministarstvu pravde i… »

Mina nestala na nekoliko sati, a Đekson šokirao sve: Rekla mi je da će iseći sebi lice ako ne budem imao seks s njom!

Telegraf 02.12.2017
Mina od jutros nije bila sa ostalim učesnicima, i niko od ukućana nije znao gde je ona. Od buđenja ukućana primetno je da Mina nije bila u kući, i svi su se pitali gde je maloletnica nestala. A novi šok je usledio kada se Vrbaški oko 16.25 časova… »

Nesreća kod Beograda: Voz udario u automobil, povređeni žena i dete (13)

Telegraf 02.12.2017
Na pružnom prelazu bez branika u Jakovu, kod sportskog centra, dogodila se saobraćajna nesreća kada je voz udario u automobil. Na pružnom prelazu bez branika u Jakovu, kod sportskog centra, dogodila se saobraćajna nesreća kada je voz udario u… »