Izvor: Total car/Automobili arhiva vesti 02.12.2017

Luksuz iz „Pežoa” sa sedam sedišta

Total car 02.12.2017
Francuski automobilski gigant “Pežo” na tržištu Srbije je predstavio veliki SUV “Pežo 5008” koji ima sasvim dovoljno mesta za sedam putnika! Elegantni, sportski terenac opremljen savremenim motorima pokazao je šta može i na prvoj, kratkoj… »

Los Anđeles 2017: Mercedes-AMG Project One

Total car 02.12.2017
Iako je CLS jedna od najvećih zvezda Mercedesovog štanda na ovogodišnjem Salonu automobila u Los Anđelesu, njega preti da zaseni AMG Project One. Predstavljen po prvi put u Gradu anđela, nakon prisustva u Frankfurtu i Tokiju pre nekoliko meseci, ovaj… »

Stiže najsnažnija Korveta sa otvorenim krovom

Total car 02.12.2017
Dve nedelje nakon predstavljenja modela Chevrolet Corvette ZR1 u kupe verziji, američki proizvođač najavio je i kabriolet varijantu ovog automobila. Corvette ZR1 kabrio imaće premijeru na aktuelnom sajmu automobila u Los Anđelesu, a pogoniće je isti… »

Stiže Jaguar F-Pace SVR, a evo kako će izgledati

Total car 02.12.2017
Sa svim špijunskim fotkama koje su se nedavno pojavile, javna je tajna da Jaguar radi na F-Pace SVR modelu. A sada je ovde prilično verodostojna ideja o tome kako će on izgledati. Tvorac rendera je ruski dizajner Nikita Aksionov, a slike prikazuju novi… »

Jeep Wrangler za 2020. godinu dobija plug-in hibridnu verziju!

Total car 02.12.2017
Prilikom premijere na sajmu automobila u Los Anđelesu potvrđeno je da će Wrangler za 2020. godinu dobiti plug-in hibridnu verziju. Nakon meseci i meseci glasina i spekulacija, špijunskih fotografija i tizera, novi Jeep Wrangler je konačno stigao… »