Izvor: Tračara arhiva vesti 02.12.2017

Rada Manojlović otkrila: Severinin prošli album pisan je za mene

Tračara 02.12.2017
Rada Manojlović otkrila je u novom intervjuu za jedan dnevni list da je Severinin prošli album Bred Pit zapravo pisan za nju. Pevačica, koja za sebe kaže da je najveći baksuz na estradi, ispričala je da je došlo do nesporazuma izmenju autora pesama… »

Selena Gomez potvrdila vezu sa Bieberom

Tračara 02.12.2017
Selena Gomez je napokon potvrdila da je u vezi s Justinom Bieberom. Pevačica, koju je magazin Billboard proglasio ženom godine u intervjuu je govorila o muškarcima koje je do sada imala, a posebno je istakla da je ponosna na odnos koji je izgradila sa… »

Društvene mreže vs. realnost: Kako Soraja izgleda bez Instagram filtera?

Tračara 02.12.2017
Svi oni koji prate Soraju Vučelić na društvenim mrežama svakodnevno ostaju iznenađeni njenim novim fotografijama jer na svakoj izgleda potpuno drugačije. Jedni smatraju da su u pitanju plastične operacije, drugi da je posredi prejaka šminka… »

Ovako je izgledala u “Domaćicama” a sada je porasla!

Tračara 02.12.2017
Sestra američke pevačice Demi Lovato, Madison De La Garza, koja je igrala kćerku Eve Longorie u popularnoj seriji Očajne domaćice, sada izgleda potpuno drugačije. Iako nije popularna kao svoja sestra, Madison su svi znali kada je glumila u pomenutoj… »

Mariah Carey inkasira basnoslovnu sumu novca od jedne božićne pesme

Tračara 02.12.2017
Možda Mariah Carey poslednjih godina nazivaju božićnom pevačicom, zbog toga što nastupa samo za vreme praznika, no ako imamo u vidu koliko zaradi od jedne pesme, ovakve prozivke ne bi u opšte trebalo da je brinu. Pevačica, čiji hit All I Want for… »

Katarina Grujić otežano govori nakon operacije zuba

Tračara 02.12.2017
Katarina Grujić imala je hirurški zahvat na zubu, pre nekoliko dana, a kako pišu domaći mediji, operacija je dobro prošla, no pevačica otežano govori. Izvor blizak folk pevačicai navodi da ovaj zahvat nije mogla da izbegne, te da je zbog toga ovih… »

Turski glumci: preko skandala do zvezda!

Tračara 02.12.2017
Kada ekonomska kriza uzdrma celi svet, ona poseti i slavne i bogate, pa oni manje slavni postanu i manje bogati. Takvo je stanje stvari i na turskoj glumačkoj sceni gde su najplaćeniji glumci izgleda upravo oni koji podižu najviše prašine u žutoj… »