Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 02.12.2017

Mali sa penzionerima - "Senior kartica" u praksi (foto)

Večernje novosti 02.12.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas nekoliko prodavnica i apoteka koje su deo projekta "Senior kartica" i istakao da je veoma ponosan, jer je za nepunih mesec dana 115.000 penzionera postalo deo tog kluba. Gradonačelnik Beograda Siniša… »

Noć u Beogradu: Troje povređeno u saobraćajkama

Večernje novosti 02.12.2017
Hitna pomoć imala je noćas 127 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, a došlo je do tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe. Hitna pomoć imala je noćas 127 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, a došlo je do tri saobraćajne… »

Nesreća u Jakovu: Voz udario u automobil, povređeni žena i dete

Večernje novosti 02.12.2017
Na pružnom prelazu bez branika u Jakovu, kod sportskog centra, dogodila se saobraćajna nesreća kada je voz udario u automobil. Na pružnom prelazu bez branika u Jakovu, kod sportskog centra, dogodila se saobraćajna nesreća kada je voz udario u… »

Beogradska zima Nemačka umetnička grupa Dundu otvara Trg otvorenog srca

Večernje novosti 02.12.2017
Nastupom 02. decembra svečano će otvoriti novogodišnji program u okviru manifestacije "Beogradska zima". DUNDU nemačka umetnička trupa nastupala je pred nekoliko hiljada gledalaca na pozorišnim i muzičkim festivalima širom sveta. Predstavljaju… »

Bez rupa 2019. godine

Večernje novosti 02.12.2017
Za rekonstrukciju Zrenjaninskog puta potrebno pet miliona evra, od aprila ove godine o njemu brine grad. Obnova bi podrazumevala preusmeravanje saobraćaja na alternativne pravce. ZRENjANINSKI put godinama je u lošem stanju. Rupe su ga odavno… »

Zimska služba spremna za sneg

Večernje novosti 02.12.2017
Prema prognozi meteorologa, prve pahulje bi trebalo sutra da padnu, nadležni u pripravnosti. PRESTONIČKE ulice zabeleće se, prema prognozi meteorologa, sutra, ali će se sneg na kolovozu topiti, pa vozači neće imati većih problema. Ekipe "Beograd… »

Obuka za nove vatrogasce

Večernje novosti 01.12.2017
Poziv zainteresovanima za rad u prestoničkim spasilačkim brigadama: Poziv kandidatima od 19 do 30 godina da se prijave za obuku pripadnika vatrogasno-spasilačke brigade. BEOGRADSKA vatrogasna brigada uskoro bi mogla da se podmladi novim kadrom… »