Izvor: Večernje novosti/Društvo arhiva vesti 02.12.2017

Vremenska prognoza Vikend uz pahulje

Večernje novosti 02.12.2017
Meteorolozi najavljuju pad temperature sa povremenom slabom kišom i susnežicom, a na planinama i sa snegom. OVOG vikenda biće malo hladnije i uglavnom oblačno vreme, sa povremenom slabom kišom i susnežicom, a na planinama i sa snegom. Pahulja će… »

Bramerc: Zločini u ''Oluji'' su istorijska činjenica koju Hrvatska rado negira

Večernje novosti 02.12.2017
Haški tribunal nije politička ustanova i na njemu se nije sudilo narodima nego odgovornima za teške ratne zločine i kršenje Ženevske konvencije, izjavio je glavni haški tužitelj Serž Bramerc. LjUBLjANA - Istorijska je činjenica da su nad… »

Skupštinski odbor usvojio finansijski plan REM-a

Večernje novosti 02.12.2017
Skupštinski odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava dao je danas saglasnost na finansijski plan Regulatornog tela za elektronske medije, u iznosu od 265 miliona dinara. Skupštinski odbor za finansije, republički… »

Sporno "Da, možda, ne"

Večernje novosti 02.12.2017
Predsednik Programskog saveta RTS zatražio izveštaj o emisiji. Pavlović: Slaba priprema i vođenje debate o presudi u Hagu. PREDSEDNIK Programskog saveta RTS prof. dr Milivoje Pavlović zatražio je hitan izveštaj od Nenada Stefanovića, glavnog i… »

Kod notara, pa u vrtić po dete

Večernje novosti 02.12.2017
U subotičkim obdaništima koji su u sklopu PU "Naša radost" uvedena nova pravila. Svi koji dolaze po mališane, ubuduće moraju da budu na overenom spisku. DA bi mogli da preuzmu svoje dete iz vrtića koji su u sklopu Predškolske ustanove "Naša… »

Ovo je sraman intervju koji je naterao Gujona da reaguje

Večernje novosti 02.12.2017
Ja sam slobodan da govorim o svemu, i o mojim političkim stavovima: današnjim, jučerašnjim, o Srbiji, o Francuskoj. Što se tiče pokreta koji pominjete, on više ne postoji. - Za mene nema podele i nije mi bitno ko je kakvog političkog mišljenja… »

Vatrogasci iz Velsa: Srbi, volimo da vas darujemo!

Večernje novosti 02.12.2017
Članovi humanitarne organizacije Blazing to Serbia, već 10 godina pomažu našem stanovništvu. Od 2007. godine opremaju srpske vatrogasne stanice, grade kuće, renoviraju bolnice, spremaju paketiće. NESEBIČNO pomažu naš narod, opremaju srpske… »

Arno Gujon: Televizija "N1" je pokušala da me demonizuje i da pokaže da sam loš momak

Večernje novosti 02.12.2017
Poznati humanitarac koji godinama unazad pomaže Srbima na Kosmetu, mladi Francuz, Arno Gujon, saopštio je u subotu da je nedavno doživeo neprijatnosti gostujući na televiziji “N 1. Poznati humanitarac koji godinama unazad pomaže Srbima na Kosmetu… »

Na pragu uspešne karijere: Mali Danilo svestrani sportista

Večernje novosti 02.12.2017
Nova mlada košarkaška nada iz Zvornika. Jedanaestogodišnji dečak je, između ostalog, uspešan džudista. KOŠARKAŠKI savez Srbije prati talentovane mlade igrače na području Srbije, Republike Srpske i šire, i tako obezbeđuje bazu za klupska… »

Rektor - "državni projekat"?

Večernje novosti 02.12.2017
Univerzitet u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici bira novu upravu. Deo zaposlenih tvrdi da se masovno "lobira" za prof. dr Radeta Grbića. GRUPA profesora Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici zabrinuta je… »