Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 02.12.2017

Sudiji Blagoju Jakšiću pravosnažno dve i po godine zatvora

Večernje novosti 02.12.2017
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio bivšeg člana Viskog saveta sudstva sudiju Blagoja Jakšića na dve i po godine zatvora, jer je zloupotrebio službeni položaj u vreme dok je bio predsednik suda u Kosovskoj Mitrovici. Apelacioni sud u… »

U Novom Pazaru izboden mladić: Lekari mu se bore za život

Večernje novosti 02.12.2017
Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova Ć. B. (22) iz Novog Pazara, Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o… »

Uhapšena osumnjičena za ubistvo starice

Večernje novosti 02.12.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su uhapsili 34-godišnju D.J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su uhapsili… »

Srbi uhapšeni na Jarinju pušteni da se brane sa slobode

Večernje novosti 02.12.2017
Trojica Srba, vozač autobusa i još dve osobe, koji su uhapšeni na prelazu Jarinje 22. oktobra, pušteni su iz zatvora da se brane sa slobode. KOSOVSKA MITROVICA - Trojica Srba, vozač autobusa i još dve osobe, koji su uhapšeni na prelazu Jarinje 22… »

Smrt starice pod velom tajne, porodica odbacuje samoubistvo

Večernje novosti 02.12.2017
Nišlijka Veliborka Dinić preminula posle pada s prozora klinike, porodica odbacuje samoubistvo. Policiji slučaj prijavljen šest sati nakon nesreće. Unuka: Baka se žalila na uslove. NIŠLIJKA Veliborka Dinić (82) preminula je posle pada s visine od… »

Za ubistvo komšije 10 godina

Večernje novosti 02.12.2017
Bračni par Mile i Violetka Ivanov kriv za zločin u Klisuri kod Surdulice. Stamenka Golubova (58) napali jer im je navodno krao drva iz šume. MILE (55) i Violetka Ivanov (45) iz sela Klisura kod Surdulice, prvostepenom presudom Višeg suda u Vranju… »

Pucnjava na Karaburmi: Mladić ranjen ispred kladionice

Večernje novosti 02.12.2017
Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena. Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac (20)… »

Stanari nisu ugroženi?

Večernje novosti 02.12.2017
Investitori firme “S.A.B. estetik” osumnjičeni za mahinacije, pušteni iz pritvora. Advokat: Pitanje je da li moji klijenti imaju veze sa spornim punomoćjima. GRAĐEVINSKI investitori Stevan Budžić i Miroslav Osatović pušteni su u četvrtak iz… »

Otkriveno: Praljak se otrovao cijanidom

Večernje novosti 01.12.2017
Slobodan Praljak umro je trovanjem cijanidom, saopštilo je holandsko tužilaštvo, a prenosi "Indeks" Slobodan Praljak umro je trovanjem cijanidom, saopštilo je holandsko tužilaštvo, a prenosi "Indeks". U saopštenju se navodi da je on otrovan tom… »