Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 02.12.2017

Velika Plana: Muškarac prebačen u bolnicu zbog malih boginja

Večernje novosti 02.12.2017
Muškarac (29) iz Velike Plane primljen je na lečenje u Opštu bolnicu Stefan Visoki u Smederevskoj Palanci zbog malih boginja. Muškarac (29) iz Velike Plane primljen je na lečenje u Opštu bolnicu Stefan Visoki u Smederevskoj Palanci zbog malih… »

Po posao i u inostranstvo

Večernje novosti 02.12.2017
Regionalna privredna komora organizuje besplatne časove rumunskog jezika za nezaposlene Kikinđane. Među pedesetak polaznika najviše nezaposlenih mladih, žena i samohranih roditelja. REGIONALNA privredna komora u Kikindi organizuje besplatne časove… »

Kamata plaši dužnike

Večernje novosti 02.12.2017
Šta su sve razlozi zbog kojih Novosađani na vreme plaćaju svoje obaveze prema državi. Kad se doda 13,5 procenata kamata, većina požuri na šalter Poreske uprave. IAKO za naše društvo ni izdaleka nije primenjiva ona čuvena krilatica… »

Mahmutović: Zdravstvo ima podršku Vlade Srbije

Večernje novosti 02.12.2017
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije dr Meho Mahmutović izjavio je danas u Svilajncu, na otvaranju renoviranog Doma zdravlja, da zdravstvo Srbije ima podršku Vlade Srbije. Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije dr Meho Mahmutović… »

Donacija vatrogascima u Čačku

Večernje novosti 02.12.2017
Vredan poklon Saveta za bezbednost saobraćaja u Čačku. SAVET za bezbednost saobraćaja u gradu Čačku je lokalnoj Vatrogasnoj jedinici poklonio hidraulični razvalni alat vredan dva miliona dinara. Gradski većnik zadužen za praćenje i unapređenja… »

Međama protiv neobične krađe

Večernje novosti 02.12.2017
Atarski putevi u Aleksi Šantiću i Riđici. ZBOG sve učestalije uzrupacije atarskih puteva u javnoj svojini grada Sombora, lokalna samouprava je odlučila da toj pojavi stane na kraj tako što je izdalanaloge za omeđavanje uzurpiranih atarskih puteva… »

Za ozakonjenje neophodno i strpljenje

Večernje novosti 02.12.2017
U Nišu popisano 70.000 nelegalnih objekata, a na legalizaciju čeka oko 50.000 predmeta. Mnogi su i ranije podnosili zahteve, pa otud preklapanje koje stvara zabunu. GRADSKI Sekretarijat za ozakonjenje je postao pretesan za službenike i stranke jer… »

Misterija smrti Tihomira Ponjevića: Selo bruji, a svedoci još neodlučni!

Večernje novosti 02.12.2017
U nastavku suđenja za ranije ubistvo Tihomira Ponjevića i dalje brojne nedoumice. U NASTAVKU suđenja za smrt Tihomira Ponjevića (23) iz Obrovca kod Bačke Palanke, koja se sve do maja 2015. godine vodila kao saobraćajna nesreća, i tragalo se za… »

Prodata kasarna "Kadinjača"

Večernje novosti 02.12.2017
"Publik" iz Valjeva kupio vojni kompleks. FIRMA "Publik" iz Valjeva je postala vlasnik nekadašnjeg vojnog kompleksa "Kadinjača" jer je kasarnu koja se prostire na oko 2,4 hektara, nezvanično, kupila za 1,4 miliona evra. Najbolji ponuđač još ne… »