Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 02.12.2017

Cecin selfi iz kreveta napravio burnu na Instagramu

Večernje novosti 02.12.2017
Pevačica Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je privukao veliku pažnju. Pevačica Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je privukao veliku pažnju. - Čekala sam, čekala, dragog čitav dan -… »

Jelena oplela po Kiji: Bivša ženo, ti si ološ maliciozni (video)

Večernje novosti 01.12.2017
Od ulaska Kije Kockar u Zadrugu mnogi takmičari pokušavaju da je isprovociraju i navedu na to da promeni svoje staloženo ponašanje. Od ulaska Kije Kockar u Zadrugu mnogi takmičari pokušavaju da je isprovociraju i navedu na to da promeni svoje… »

Sloba progovorio o seksu sa Lunom (video)

Večernje novosti 02.12.2017
Ukućani "Zadruge" ove noći igraju igru istine, u toku koje pitaju sve što ih interesuje, a da se radi o aktuelnim dešavanjima u rijaliti programu. Ukućani "Zadruge" ove noći igraju igru istine, u toku koje pitaju sve što ih interesuje, a da se radi… »

"Novosti" na snimanju "Praktične žene": Joga i na pragu stote

Večernje novosti 02.12.2017
Na snimanju emisije treće sezone "Praktične žene" koju na prvoj TV vodi Nataša Pavlović. U STUDIO gde se snima emisija "Praktična žena" Nova godina samo što nije stigla. Sve je ukrašeno i spremno za doček, pa su se i saveti voditeljke i autorke… »

Muška prijateljstva: Lojalnost bez mnogo drame

Večernje novosti 02.12.2017
Muškarci kritiku ne doživljavaju kao napad, zbog toga su njihova prijateljstva otvorenija. Skloniji su grupnim prijateljstvima i ortačkim druženjima, retko na pijedestal izdvajaju samo jednog druga. O njima se ne govori često, ne pišu eseji, niti su… »

Marija Veljković Milovanović: Najzad sam prikazala pravu sebe

Večernje novosti 02.12.2017
Marija Veljković Milovanović o radu u muzičkom šouu "Luda noć", kvizu "Slagalica", glumi... PRILIKU da zapeva i zaigra na pozorišnoj sceni voditeljka i glumica Marija Veljković Milovanović čekala je dugi niz godina. Maštanja da jednog dana… »

Josipa uz “Hladno pivo”

Večernje novosti 02.12.2017
Istaknuti hrvatski muzičari slikom iz studija zainteresovali čitav region. JEDNOM rečenicom uz fotografiju na “Fejsbuku”, na kojoj je uz legendarnu pevačicu Josipu Lisac i Mileta Kekina, vođu benda “Hladno pivo”, hrvatski producent Denis… »

Rijaliti šou "zadruga" Kija će pobesneti: U Zrenjaninu osvanuo bilbord podrške za Slobu (video)

Večernje novosti 02.12.2017
Koliku pažnju izazivaju dešavanju u "Zadruzi" verovatno najbolje pokazuje bilbord sa porukom podrške Slobi koji je osvanuo u Zrenjaninu. Koliku pažnju izazivaju dešavanju u "Zadruzi" verovatno najbolje pokazuje bilbord sa porukom podrške Slobi koji… »

Selena i Džastin ponovo zajedno

Večernje novosti 02.12.2017
Selena Gomez priznala da je opet u vezi sa bivšim dečkom Džastinom Biberom. GLUMICA Selena Gomez (25) konačno je potvrdila da je ponovo u vezi sa svojom prvom ljubavlju Džastinom Biberom (23). U intervjuu za “Bilbord” rekla je da su ona i pevač… »

Srpska nedelja mode: Jarke boje, maske, svila i kašmir

Večernje novosti 02.12.2017
U Ambasadi Italije, dodeljene su nagrade, Serbia Fashion Awards, za najbolju žensku kolekciju Mariji Šabić, a za najbolju mušku kolkeciju Bošku Jakovljeviću. Na nedavno završenoj, devetoj po redu, Srpskoj nedelji mode u Kongresnom centru "Master"… »