Zabava arhiva vesti 02.12.2017

Dve milijarde godina stari fosili pronađeni u Indiji

RTS 02.12.2017
Indijski naučnik Nareš Gose pronašao je mikrofosile stare dve milijarde godine. Fosili prokariota predstavljaju najstariji oblik života na Zemlji. Gose je fosile otkrio u Gvalior basenu u regionu Bundelkand na indijskom potkontinentu. Svoj pronalazak… »

Cecin selfi iz kreveta napravio burnu na Instagramu

Večernje novosti 02.12.2017
Pevačica Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je privukao veliku pažnju. Pevačica Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je privukao veliku pažnju. - Čekala sam, čekala, dragog čitav dan -… »

Kija napadnuta: Ti, bivša ženo, maliciozni ološu!

Vesti online 02.12.2017
Od ulaska Kije Kockar u "Zadrugu" mnogi takmičari pokušavaju da je isprovociraju. Ipak, ona se ne da poremetiti. Iako je najčešća meta. Baš tu njenu nepokolebljivost, Jelena Golubović je videla kao manu, te je za vreme sastanka počela da je vređa… »

Kraljica Elizabeta ne dolazi na venčanje princa Harija?

RTS 02.12.2017
Kada su princ Hari i glumica Megan Markl objavili u ponedeljak da su se verili, britanska kraljica Elizabeta Druga je među prvima uputila čestitke paru i rekla da je vrlo zadovoljna. Ipak, možda neće doći na njihovo venčanje. Elizabeta Druga je… »

FAF, priznanje za direktora fotografije ostvarenja „Kentaur“

RTS 02.12.2017
Kirgistanski reditelj, scenarista i glumac Aktan Arim Kubat i producent Čedomir Kolar predstavili su film „Kentaur“ koji se prikazuje van konkurencije u Glavnom programu 23. Festivala autorskog filma. Žiri Udruženja filmskih umetnika Srbije… »

Kretanje u dubokom svemiru: Posle 37 godina „Vojadžer 1“ upalio potisnike!

Blic 02.12.2017
Sonda „Vojadžer 1“, najdalji objekat od Zemlje koji je ljudska ruka napravila, uključila je potisnike prvi put posle 37 godina. Tim potezom sondi će biti produžen život za tri godine. Naučnici iz Nase poslali su naredbe svemirskoj letelici da… »

Rada Manojlović otkrila: Severinin prošli album pisan je za mene

Tračara 02.12.2017
Rada Manojlović otkrila je u novom intervjuu za jedan dnevni list da je Severinin prošli album Bred Pit zapravo pisan za nju. Pevačica, koja za sebe kaže da je najveći baksuz na estradi, ispričala je da je došlo do nesporazuma izmenju autora pesama… »

Stani, majstore! Naše manekenke napravile pometnju u gradskom prevozu

Blic 01.12.2017
Srpske manekenke Bojana Krsmanović, Sofija Milošević i Katarina Filipović grade uspešnu karijeru, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njih tri se trenutno nalaze u Beogradu, a iskoristile su priliku da naprave orginalnu fotografiju. Naime, Bojana… »

Šta je za vas sreća? Možda promenite mišljenje nakon ovog filma

B92 02.12.2017
Šta je za vas sreća? Londonski umetnik i animator Stiv Kats u svom novom filmu, koji je objavio u susret Crnom petku, dao je svoje mišljenje o toj temi. Umetnik čiji satirični snimci o konzumerizmu i svim užasima čovečanstva redovno postaju… »

Baka iz pakla: Proizvodila smrtonosni otrov u staračkom domu, pa ga testirala na susedima

Blic 02.12.2017
Amerikanka u poznim godinama uhvaćena je zbog proizvodnje ricina, jakog biljnog otrova koji je sama pripremala u domu za penzipnere u Vermontu, a zatim ga ispitivala na svojim susedima, saopštila je savezna policija (FBI). Ricin koji je Beti Miler… »