Arhiva » Vesti » Kurir 07.12.2017

Šutanovac o bojkotu izbora PSG i ns u 5 opština: Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.

Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi..., komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovac na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra.

Taman pomislis da vise nista ne moze da te iznenadi... Pa dobro, nama su podjednako vazni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika. — Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) December 7, 2017

"Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi. . . Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je Šutanovac na svom Tviter nalogu.

I nije pitanje ko ima odbore, ko moze da skupi potpise vec je pitanje podrske hrabrim ljudima koji vec mesec dana vode kampanju, idu od kuce do kuce, obilaze seoska domacinstva, pridobijaju mestane, bore se za svoje komsije... o njima se radi! — Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) December 7, 2017

Za njim je usledio još jedan tvit, u kojem predsednik DS kaže: "I nije pitanje ko ima odbore, ko može da skupi potpise, već je pitanje podrške hrabrim ljudima, koji već mesec dana vode kampanju, idu od kuće do kuće, obilaze seoska domaćinstva, pridobijaju meštane, bore se za svoje komšije... o njima se radi!"

Uz Bgd izbore bice raspisani i izbori u Arandjelovcu, Palanci, Boru, Majdanpeku... Sta je plan, da se ucestvuje u Beogradu a za ostale nas nije briga? Za nas su svi izbori podjednako vazni, svima je dosta ove tiranije ma gde u Srbiji ziveli. — Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) December 7, 2017

U poslednjem tvitu lider DS pita i šta je plan: "Uz Bgd izbore biće raspisani i izbori u Aranđelovcu, Palanci, Boru, Majdanpeku. . . Šta je plan, da se učestvuje u Beogradu, a za ostale nas nije briga? Za nas su svi izbori podjednako važni, svima je dosta ove tiranije ma gde u Srbiji živeli".

PSG i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Dragana Udovičić

Kurir Autor: Kurir


Objavljeno na sajtu kurir.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.