Arhiva » Vesti » Niške vesti 07.12.2017

Abe Nišlije!

Niške vesti četvrtak, 7. decembar 2017.  |  Miroljub Nedović Riki

Leleee…al se posmeši…

Vidim danas na Palilulsku rampu, buldožere i bagere. Aha….reko..počeli da nam izmeštaju prugu. Kum viče… ,,Nije to,,… Kako nije..jer nam obećala prof. dok. Zorana…a ona neće da nas laže. Posle vidim….Kum bio u pravu…Popravljaju pružni prelaz. A ja se toliko zaradovao.

Pa se nešto mislim…Abe Nišlije.. Što mi ne pozovemo onog presednika…Američkog….onog blajhanog..Trampa. Da nam proglasi Niš za glavni grad. Lelee, al bi bila skurnja. Prvo sa Ovi… ,,nišlije,,… što im zinulo dupe za Beograd… Drugo za Beograđani…pojeli bi se ko mlad mesec..

Sinišu Malog im neće uzimamo…imamo si mi naši malečki.. Al zato: …sviraću fontanu…svetleći ukrasi…Beograd na Nišavu….. ,,A vladu de će smestimo?,,….kum se popalio. ,,U kasarnu…el već bili..dopalo im se..navikli se….Da ne menjaju mesto boravka,,

Abe Nišlije… će gi uzmemo i : ..prosek primanja…i one kartice za penzionere.. i metro…(ako je ne završen…sami će si ga završimo)… i RTS..( ove ostale televizije će im ostavimo…neka si im) i kaldrmu iz Skadarliju (za Kazandžisko) i Ikeju ( kod nas će se zove Nikeja) I…..ne mogu se sad setim, šta još…..Al će napravimo spisak….pa sve po spisku.

Abe Nišlije…i za govor…da vidim onda, ko će nas zajebava. Ovo …kako ja pišem… ima da bude književno. (Ja bi mogo i lektor da im budem..)

Ma sve to super…samo dal će ovaj blajhani da pristane. Vodio bi ga i na večeru…da proba naš Niški roštilj…

PS Ako neko može da urgira kod Trampa…neka mi se javi u inboks. (Ću vodim i njega na večeru….džumle)


Objavljeno na sajtu niskevesti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Niš

©2018 Netmark d.o.o.