Arhiva » Vesti » Press 07.12.2017

Neophodna joj je pomoć stručnjaka Srpska pevačica prvi put otvoreno o terapijama koje joj pomažu da ne oboli

Atraktivna pevačica otkriva da sa stručnim licima razgovara kako da kontroliše svoje ponašanje u stresnim situacijama. rada_nije_placljiva_zab_clip_safe

Press četvrtak, 7. decembar 2017.

Fotot: Petar Marković

Rada Manojlović među prvima je na našoj estradnoj sceni priznala da je tražila pomoć psihologa u trenucima kada joj je bilo teško. Za "Blic" sada otkriva i da je nedavno išla na nove terapije za smanjivanje besa.

- Među jedinim sam koleginicama koja je u jednom trenutku rekla da je išla kod psihologa na seanse. Tada sam otišla nekoliko puta, a nedavno sam išla na seanse za smanjivanje besa, ali to nije lečenje. Jednostavno razgovaraš s nekim ko može da ti sa stručne strane pruži podršku kako da određene situacije preboliš i prevaziđeš. Imam želju da odem na meditaciju jer mi je ponekad potrebno da se isključim od svega, da bih ostala zdrava, pre svega - rekla je pevačica za "Blic".

- Najveći i najstroži kritičar u životu sam zapravo ja, sama sebi. Biću iskrena i reći ću da me ni sestra mnogo ne štedi, jer onaj koji te najviše voli, taj te najviše i kritikuje - iskrena je Manojlovićeva.

Poslednjih godina bilo je lepih trenutka u njenom životu, ali i oni ružnih zbog kojih je zaplakala.

- Najteže sam se osećala kada sam ostala bez glasa. Tada sam plakala kao po ceo dan. Isto je bilo i kada sam imala problema sa kičmom i kada sam se ukočila. Tada nisam mogla da nastupam i bila sam očajna. To mi je nekako najteže palo i mislila sam da ne može da bude gore - priča Rada.

Izvor: Kurir.rs


Objavljeno na sajtu pressonline.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Rada Manojlović

©2018 Netmark d.o.o.