Automobili arhiva vesti 08.12.2017

Otvoren "Auto Expo 2017" u Kragujevcu: Akcijske cene i popusti na automobile

Auto blog 08.12.2017
Sajam automobila “Auto Expo”, 12. po redu, svečano je otvoren danas na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 10. decembra. Na manifestaciji 15 poznatih brendova predstavlja svoje modele, a za posetioce su pripremljeni akcijske cene… »

Košta 2,4 miliona evra, a ipak nije imun na serijske greške

Vrele gume 08.12.2017
Povlačenje Bugatti Chiron-a: Košta 2,4 miliona evra, a ipak nije imun na serijske greške Bugatti je najavio trenutni opozvi čak 47 prodatih modela Chiron, zbog serijske greške, koji će nakon popravke biti vraćeni vlasnicima. Nije neobično da… »

Kontrola kvaliteta vraća čak i do 90% vozila sa trake na popravku?

Vrele gume 08.12.2017
Tesla pravi veliki broj grešaka: Kontrola kvaliteta vraća čak i do 90% vozila sa trake na popravku? Prema navodima nekih bivših, ali i sadašnji radnika kompanije Tesla, veliki procenat automobila koji siđe sa proizvodne trake ima neki nedostatak… »

Renault-Nissan i Mercedes predstavili novi benzinski turbo agregat

Vrele gume 08.12.2017
Inovacija: Renault-Nissan i Mercedes predstavili novi benzinski turbo agregat Renault je predstavio novi benzinski agregat sa turbo punjačima i sa direktnim ubrizgavanjem goriva, zapremine 1,3 litara, koji je razvijen u saradnji sa kompanijama Nissan i… »

Rvački klub Partizan delio plakete: Nagrada za predsednika io AMS Osiguranja (foto)

Telegraf 08.12.2017
Nagrađen je i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Godišnji skup Kluba prijatelja Rvačkog kluba Partizan, 11. po redu, održan je danas u Moskvi kome su prisustvovali istaknuti sportisti, privrednici i ličnosti iz javnog i političkog života… »

Šumadinci, ako volite automobile…

Mondo 08.12.2017
Kragujevački sajam će i ove godine prikazati brojne novitete iz sveta automobilske industrije. Foto: Mondo/Marko Tanasković Ovako je nedavno bilo u Novom Sadu Danas u 11 časova počinje dvanaesti ‚‚Sajam automobila – Auto expo“. Do 10… »

BMW se ne šali: Pogledajte samo šta nam 2021. nosi

Srbija danas 08.12.2017
Epski. BMW je skoro predstavio svoj plan po kome će do 2025. godine predstaviti čak 25 automobila sa nekom formom elektrifikacije, a sada je najavljena i "najezda" novih M modela. Kako navodi magazin Autocar, BMW se sprema da u sldećih nekoliko godina… »

Emisija SAT: Uporedni test akumulatora

Auto blog 08.12.2017
Kako smo još jednom, u do sada najekstremnijim uslovima, ispitali sposobnost akumulatora da daju struju kada temperatura padne daleko ispod nule. Zbog čega je za test napravljen poseban uređaj, i gde se nalazi hala sa polarnim uslovima u kojoj su… »

Renault-Nissan i Mercedes pokazali novi 1.3 litarski benzinski motor

Auto blog 08.12.2017
Da motori s unutrašnjim sagorevanjem još uvek nisu spremni za odlazak u istoriju i da upražnjeno mesto prepuste elektromotorima dokazuje i novi turbo benzinac iz partnerstva Renault-Nissana i Mercedesa. Maleni 1.3 litarski četvorocilindraš će… »

Isuzu D-Max, jedan od retkih "preživelih" Pick-up originala

Vrele gume 08.12.2017
VIDEO TEST: Isuzu D-Max, jedan od retkih "preživelih" Pick-up originala Jedan od testiranih modela u prethodnoj sedmici kojem smo posvetili veliku pažnju je Isuzu D-Max. Isuzu, kod nas malo poznati brend u programu dizel agregata i lakih kamiona ima… »