Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 08.12.2017

Uhapšen maloletnik osumnjičen za ubistvo dečaka u Pančevu

Dnevnik 08.12.2017
Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je on sinoć, oko 20 sati… »

Sedmorici žandarma uslovne kazne zbog napada na Vučića i Malog

Dnevnik 08.12.2017
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu prvostepeno je danas osudio na uslovne kazne zatvora od po šest i osam meseci sedmoricu žandarma zbog napada na braću tadašnjeg premijera Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još… »

Marjanoviću produžen pritvor: Sumnja da je Jelenu ubio i potopio u kanal

Dnevnik 08.12.2017
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu produžio je danas za još tri meseca pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Prema ovoj odluci, pritvor mu može trajati najduže do 10… »

Keljmendijev sin priznao krivicu za godinu kućnog zatvora

Dnevnik 08.12.2017
BEOGRAD: Elvis Keljmendi (39), sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, zaključio je danas sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznaju krivičnog dela na osnovu kojeg je osuđen na godinu dana… »

Nastavak "Armagedona", uhapšena još jedna osoba

Dnevnik 08.12.2017
BEOGRAD: U nastavku akcije "Armagedon", pripadnici MUP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su J.M. iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prikazivanje… »

Za mladu iz Albanije dao 1.500 evra, a ona pobegla prve noći

Dnevnik 08.12.2017
Osnovno tužilaštvo u Prokuplju uputilo je zahtev Tužilaštvu u Albaniji da im pomogne da ispitaju slučaj prevarei albanske mlade, koja je samo par sati provela kod mladoženje u Prokuplju. Sumnja se da je grupa koja posreduje u sklapanju brakova sa… »

Avionu Er Srbije otpao deo na letu Sofija-Beograd

Dnevnik 08.12.2017
BEOGRAD: Avionu Er Srbije na letu iz Sofije za Beograd, 26. novembra nakon uzletanja je otpao deo letelice, ali su brzom i blagovremenom reakcijom posade izbegnute sve štetne posledice, objavio je Međuanrodni sajt The Aviation Herald. Taj sajt objavio… »

Arkanov telohranitelj pravosnažno oslobođen optužbi za iznudu

Dnevnik 08.12.2017
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je, zbog nedostatka dokaza, oslobodio Zvonka Mateovića i još dvojicu okrivljenih od optužbi za pokušaj iznude 203.850 nemačkih maraka 2003. godine od oštećenog D. Š, objavljeno je danas na sajtu tog… »

Presuda Bubalu za Luku Beograd 26. decembra

Dnevnik 08.12.2017
BEOGRAD: Specijalni sudu u Beogradu zakazao je za 26. decembar objavljivanje prvostepene presude bivšem ministru Predragu Bubalu i ostalim optuzenima za zloupotrebe prilikom prilikom prodaje paketa državnih akcija u Luci Beograd preduzeću "Vorldfin" iz… »

Zaplenjeni marihuana i tablete u Nišu

Dnevnik 08.12.2017
Pripadnici MUP-a u Nišu zaplenili su više od tri kilograma narkotika i 650 komada tableta MDMA i uhapsili A. M. (39) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga… »