Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 08.12.2017

Razvedravanje nakon jutrnjeg mraza

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
U Srbiji u jutarnjim časovima slab, ponegde i umeren mraz, po kotlinama i dolinama reka magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od… »

Raspisan konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u voćarstvu

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Užice - Grad Užice je u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor raspisao javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u voćarstvu. Podsticajna sredstva su opredeljena za podizanje višegodišnjih zasada kroz subvencionisanje nabavke… »

Zlatibor očekuje oko 30.000 gostiju za novogodišnje praznike

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Čajetina - Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, sa četiri besplatna novogodišnja koncerta, nagradiće sve posetioce Zlatibora koji su doprineli da ova planina sa okolinom bude zvanično najposećenije turističko mesto u Srbiji tokom… »

Završena rekonstrukcija operacionih sala u pribojskoj bolnici

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Priboj - U pribojskoj Opštoj bolnici juče je zvanično završena prva faza radova na rekonstrukciji operacionog bloka, odnosno dve operacione sale, kojima je ovo prvo renoviranje nakon 50 godina, saopšteno je na sajtu opštine. Sredstva za… »

GG ,,dr Aleksandar Radojević”: Kome zakon leži u topuzu (motornoj testeri), tragovi mu smrde nečoveštvom...

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Čačak - Grupa građana ,,dr Aleksandar Radojević” izdala je saopštenje u kome pita gradske vlasti koja komisija je utvrdila potrebu da se poseče više desetina stabala drveća u par dana i da li postoje nalazi stručnih lica kojima mogu da… »

Velimir Ilić izgubio parnicu protiv Gvozdena Nikolića

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Čačak – Velimir Ilić (67) izgubio je parnicu protiv čačanskog novinara Gvozdena Nikolića (53), od kojeg je tužbom tražio dva miliona dinara na ime navodnih duševenih bolova zbog povrede časti i ugleda. Tako je presudio Viši sud u Beogradu i… »

Zoran Barać imenovan za v.d. direktora JP „Rzav”

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Arilje – Odlukom Upravnog odbora Javnog preduzeća „Rzav” iz Arilja za vršioca dužnosti direktora ovog regionalnog sistema za vodosnabdevanje imenovan je Zoran Barać (59) diplomirani inženjer elektrotehnike iz Čačka. On je na to mesto došao… »

Usvojen treći rebalans budžeta

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Prijepolje - Odbornici Skupštine opštine Prijepolje usvojili su treći rebalans budžeta u ovoj godini. Njegovim usvajanjem stvoreni su uslovi za početak izrade projektne dokumentacije za brojne kapitalne investicije koje će se naredne godine… »

U Zlatiborskom okrugu potrebno još 30 ležajeva za sigurnu kuću

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Užice, Priboj, Prijepolje - Povodom svetske kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ koju obeležava oko 1.700 organizacija u više od 100 država sveta, Udružene žene Zlatiborskog okruga organizovale su drugu zajedničku akciju… »

Novogodišnji praznici u UTP “Morava” za svačiji ukus, paketići za najmlađe

Glas Zapadne Srbije 08.12.2017
Čačak – Tradicionalno kao i prethodnih godina, UTP ,,Morava” u svojim ugostiteljskim objektima organizovalo je novogodišnje dočeke, kazala je za Glas zapadne Srbije marketing menadžer Maristela Belić . Prema njenim rečima u restoranu hotela… »