Izvor: OK radio arhiva vesti 08.12.2017

Napao majku i pretio joj smrću

OK radio 08.12.2017
Pripadnici MUP-a u Bosilegradu uhapsili su Z.M. (49) iz okoline Bosilegrada zbog osnovane sumnje da je pretio majci i fizički je napao, saopštila je policija u Vranju. Z.M. je po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu… »

Vranje: Počeo naučni skup povodom oslobođenja od Turaka (foto)

OK radio 08.12.2017
U Vranju je počeo dvodnevni međunarodni naučni skup posvećen obeležavanju 140 godina oslobođenja od Turaka južnih srpskih krajeva. Naučni skup pod nazivom “Južni srpski krajevi u XIX i XX veku: društveno - ekonomski i politički aspekt”… »

Mali Stefan (3) iz Niša pobedio rak!

OK radio 08.12.2017
Stefan Miladinović (3) iz Niša operisan u Štutgartu pošto je čitava Srbija prikupljala sredstva za njegovo izlečenje. Snimanje na magnetnoj rezonanci potvrdilo je - tumora više nema. Stefan je podigao Srbiju na noge prošle godine kada je otkriveno… »

Plan kapitalnih investicija – zalog za budućnost

OK radio 08.12.2017
Radna grupa Grada Vranja sačinila je Plan kapitalnih investicija za period od 2018. do 2022. godine, jedan od ključnih dokumenata za razvoj grada u narednom periodu. Plan sadrži 62 kapitalna projekta, čija vrednost iznosi gotovo 100 miliona evra i za… »

Sporazum o Bregzitu gotov u 2018; Nemci i Francuzi oprezni

OK radio 08.12.2017
Brisel, Berlin, Pariz -- Sporazum o povlačenju Velike Britanije iz EU mora da bude spreman do oktobra 2018, kaže glavni pregovarač EU za Bregzit Mišel Barnije. Nemci uzdržani. "Moraćemo da imamo konačnu verziju sporazuma o povlačenju spremnu do… »

Avion Er Srbije prinundno sleteo u Sofiji, "otpao deo"

OK radio 08.12.2017
Avion Er Srbije na letu od Sofije ka Beogradu morao je da se vrati u bugarsku prestonicu zbog uzbune koja je proglašena neposredno po poletanju. Bugarske nadležne službe su navele da je "deo letelice otpao tokom leta". Pilot je u skladu sa procedurama… »

Anakonde opet u vranjskoj kanalizaciji

OK radio 08.12.2017
Kanalizaciona mreža u blizini glavne autobuske stanice u Vranju opet nije bila u stanju da primi svu vodu i došlo je do izlivanja preko šahtova u tom delu grada. Ekipe „Vodovoda“ su izašle na teren kako bi otpušile kanalizacionu mrežu. Čestim… »

Budžet za 2018: I dalje se krpimo

OK radio 08.12.2017
Gradsko veće usvojilo je nacrt budžeta Grada Vranja za narednu godinu u iznosu od 2,865 milijarde dinara, koji je u znatnoj meri opterećen dugovanjima, ali se u njemu našlo mesta i za investicije. Budžet za narednu godinu je manji od ovogodišnjeg… »

Milojević: Ovo smo apsolutno zaslužili

OK radio 08.12.2017
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da su njegovi fudbaleri apsolutno zaslužili plasman u narednu fazu Lige Evropa i istakao da je ponosan na igrače u koje je uvek verovao. "Posle 25 godina Zvezda čeka to proleće. Ovi igrači su to… »

Zašto kralj srce jedini nema brkove?

OK radio 08.12.2017
Kralj herc je jedini kralj u špilu karata koji nema brkove. Odgovor na pitanje zbog čega je to tako nudi nekoliko teorija... Po jednoj od njih kralj herc je "dizajniran" bez brkova zbog jedne poeme. Engleska legenda kaže da je kralj nekada imao četiri… »