Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 08.12.2017

Deca iz Kragujevca predstavljaće Kipar na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope“

Ritam grada Kg 08.12.2017
Učenici iz Kragujevca u junu naredne godine, na dečijem muzičkom festivalu “Srbija u ritmu Evrope“ igraće, pevaće i plesaće u ritmu Republike Kipar, koju će predstavljati na tom takmičenju. Kragujevac je jedan od 23 grada i opština koji će… »

Počelo postavljanje novogodišnje rasvete

Ritam grada Kg 08.12.2017
U susret predstojećim praznicima počelo je postavljanje lampiona u gradu. Prvi ukrasi postavljeni su na trgu Slobode ispred zgrade Gradske uprave, na trgu Radomira Putnika ispred Suda kao i na trgu kod Krsta. Dekorativni elementi biće postavljeni na… »

Postavljena zaštitna ograda u zoni škole „Živadinka Divac“

Ritam grada Kg 08.12.2017
U okviru kontinuiranih aktivnosti na povećanju bezbednosti učesnika u saobraćaju, postavljena je zaštitna ograda u zoni škole „Živadinka Divac“ u naselju Stanovo. Radnici JKP “Čistoća“, organizacione jedinice – signalizacija, iskoristili… »

Prijem za dobitnike nagrada “Anny style”

Ritam grada Kg 08.12.2017
U Svečanom salonu Skupštine grada Kragujevca upriličen je prijem za dobitnike “Anny style FASHION AWARDS 2017” koji su se svojim jedinstvenim stilom i kreativnošću istakli u 2017. godini. U ime grada Kragujevca gostima iz sveta mode, umetnosti… »

GV: Nastavak saradnje sa školom “Lujo Davičo”

Ritam grada Kg 08.12.2017
Gradsko veće Kragujevca dalo je saglasnost na zaključenje Ugovora o finansiranju i radu izdvojenog odeljenja Baletske škole “Lujo Davičo“ iz Beograda za školsku 2017/2018 godinu. Izdvojeno odeljenje počelo je sa kontinuiranim radom u Kragujevcu… »

Koncert i tribina projekta Influences u SKC-u

Ritam grada Kg 08.12.2017
Sutra od 21 čas, u Kontakt galeriji SKC-a, održaće se koncert projekta Influences (SUS, SNB, Trnje, 3mačke 100 godina) i tribina „Influences – uticaj britanske muzike u Srbiji“. Kragujevac – važna tačka na mapi dešavanja ovog projekta jer… »

„Moje bivše, moji bivši“ u Teatru

Ritam grada Kg 08.12.2017
Popularna predstava Knjaževsko-srpskog teatra „Moje bivše, moji bivši“ igra se večeras, od 20 sati, na sceni „Joakim Vujić“. Reč je o urbanom komadu engleskog autora Di Si Džeksona (u originalu „Moja romantična komedija“), u režiji… »

Počeo “Auto Expo 2017”

Ritam grada Kg 08.12.2017
Na Šumadija sajmu, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, otvoren je XII Sajam automobila “Auto Expo”. Ove godine lokalni dileri i zastupnici 15 automobilskih brendova FIAT, Volkswagen, Mazda, Opel, Alfa, Land Rover, Toyota, Citroen, Reno, Dacia… »

Od Nove godine akcizne markice i na kafi

Ritam grada Kg 08.12.2017
Od 1. januara na rafovima prodavnica u Srbiji osvanuće kafa obeležena akciznim markicama. Tada počinje primena godinu dana ranije usvojenog Zakona o akciznim markicama. Na proizvođačima i distributerima kafe je da odluče hoće li novi trošak… »

„Pčelice“ treće u košarci

Ritam grada Kg 08.12.2017
Na državnom prvenstvu Specijalne Olimpijade Srbije održanom u Novom Sadu, košarkašice kragujevačkog Sportskog kluba „Pčelice“ osvojile su treće mesto. Prvaka države odlučivala je koš razlika, jer su ekipe domaćina Novog Sada, Kruševca i… »