Izvor: RTV/Hronika arhiva vesti 08.12.2017

Pančevo: Uhapšen 17-ogodišnjak zbog ubistva 16-godišnjaka

RTV 08.12.2017
PANČEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su sedamnaestogodišnjeg N.S. iz Pančeva zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je sinoć u naselju Nova Misa oko 20 časova, posle svađe, oštrim… »

Žandarmima uslovne kazne za prebijanje Vučića i Malog

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu prvostepeno je osudio danas na uslovne kazne zatvora od po šest i osam meseci sedmoricu žandarma zbog fizičkog napada na braću tadašnjeg premijera Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog… »

Beograd: Keljmendijev sin se nagodio za godinu kućnog zatvora

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - Elvis Keljmendi (39), sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, zaključio je danas sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznaju krivičnog dela na osnovu kojeg je osuđen na godinu dana… »

Nastavak "Armagedona", uhapšena još jedna osoba

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - U nastavku akcije "Armagedon", pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su J.M. (33) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo prikazivanje, pribavljanje i… »

Oduzeto 1,8 tona duvana

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - U okviru aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije, inspektori Poreske uprave Republike Srbije - Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 1,8 tona duvana. Duvan je otkriven prilikom pregleda… »

Arkanov telohranitelj pravosnažno oslobođen optužbi za iznudu

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je, zbog nedostatka dokaza, oslobodio Zvonka Mateovića i još dvojicu okrivljenih od optužbi za pokušaj iznude 203.850 nemačkih maraka 2003. godine od oštećenog D.Š, objavljeno je danas na sajtu tog… »

Uhapšeni šverceri marihuanom

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - U dvе odvojеnе akcijе pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službе za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), zaplеnili su 16,5 kilograma marihuanе. Nakon višеmеsеčnog opеrativnog rada, policija jе u prvoj akciji… »

Beograd: Otac i sin pronađeni mrtvi u stanu

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - U stanu u Križanićevoj ulici 36 u beogradskoj opštini Zvezdara pronađena su tela dvojice muškaraca sa prostrelnim ranama, prenose beogradski mediji. Sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu, a RTS nezvanično saznaje da se… »