Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 08.12.2017

Danas pretežno sunčano i toplije, u nedelju sneg

Studio B 08.12.2017
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom do 14 stepeni. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni.Jutarnja temperatura od minus šesto do tri stepena, a najviša dnevna od osam do 14. Uveče i tokom… »

U Pančevu preminuo dečak nakon uboda nožem

Studio B 08.12.2017
U naselju Nova misa u Pančevu jedan dečak je preminuo nakon povreda koje je zadobio od uboda nožem, prenose beogradski mediji. Za Blic su iz Hitne pomoći u Pančevu rekli da su sinoć primili poziv da je pomoć potrebna decaku koji leži ispred… »

Veliki odziv za projekat „Da se radi i gradi po tvom“

Studio B 08.12.2017
Odziv građana za projekat „Da se radi i gradi po tvom“, koji je grad pokrenuo pre nekoliko dana, je odličan i veliki broj ljudi već predlaže svoje ideje, kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali. foto Tanjug Mali je danas obišao opštine Savski… »

Karavan zimnice na pijaci „Zemun”

Studio B 08.12.2017
Zbog velikog interesovanja pijačni karavan zimnice ovog vikenda, 9. i 10. decembra, od 8 do 16 časova organizuje se na Omladinskom trgu pijace „Zemun”, koji će biti pravo mesto za kupovinu kvalitetne i ukusne zimnice. Na ovom karavanu zimnice… »

Brnabić:Ponude za koncesiju aerodroma premašile očekivanja

Studio B 08.12.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da danas u 15.30 sati, kada ističe rok za predaju obavezujućih ponuda za kompanije koje su finalisti u postupku koncesije za Aerodrom „Nikola Tesla“, očekuje da svih pet konzorcijuma preda svoje ponude… »

Klizalište u naselju Stepa Stepanović biće otvoreno u nedelju

Studio B 08.12.2017
Klizalište u voždovackom naselju Stepa Stepanović biće svečano otvoreno u nedelju u 12 časova. Predsednik opštine Aleksandar Savić kaže da su za najmlađe pripremili bogat program uz Peđolina i dodaje da će klizalište biti na raspolaganju… »

Dodela paketića za bebe na Vračaru

Studio B 08.12.2017
Briga o najmlađima zauzima visoko mesto na listi prioriteta u opštini Vračar, a tim povodom upriličena je i dodela prigodnih poklona najmlađim stanovnicima opštine i njihovim roditeljima. Opština Vračar delila je bebi paketiće roditeljima… »

Veća ulaganja Grada u inovacione delatnosti

Studio B 08.12.2017
U okviru programa koji dodeljuje Fond za inovacionu delatnost Republike Srbije, podeljena su bespovratna sredstva za inovacijska rešenja srpskih preduzeća, a prisistvovali su menadžer Goran Vesić i ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad… »

Zemun, Surčin, Novi Beograd povremeno bez vode u nedelju

Studio B 08.12.2017
Javno-komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ saopštilo je da će zbog radova na cevovodu sirove vode u nedelju, 10. decembra doći do povremenih prekida u snabdevanju potrošača u opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin… »