Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 08.12.2017

Ubistvo u Pančevu: Dečak izboden u ugovorenoj tuči

Večernje novosti 08.12.2017
Dečak uboden nožem u Pančevu i iako je Hitna pomoć stigla na lice mesta nije mu bilo spasa. U naselju Nova misa u Pančevu večeras je preminuo dečak nakon povreda koje je zadobio od uboda nožem, prenose beogradski mediji. Za Blic su iz Hitne… »

Horor U ŠKOLI na Dorćolu: Dečaku stavili nož pod grlo

Večernje novosti 07.12.2017
Još jedan slučaj vršanjčkog nasilja desio se večeras u Elektrotehničkoj školi "Stari grad" na Dorćolu, kada su, za sad nepoznati počinioci, dečaku (16) stavili nož pod grlo. Još jedan slučaj vršanjčkog nasilja desio se večeras u… »

Senjak na redu za uređenje

Večernje novosti 08.12.2017
Opštine Palilula i Vračar uskoro će po završetku rekonstrukcije dobiti najmodernije tržnice. RADOVI na rekonstrukciji palilulske pijace trajaće do proleća 2019. godine, a po njihovom završetku ova tržnica biće najmodernija u ovom delu Evrope… »

Sukob grada i opštine Stari grad zbog projekta "Da se radi i gradi po tvom"

Večernje novosti 08.12.2017
Od 17 beogradskih opština, jedino Stari grad neće učestvovati u nedavno započetom projektu gradske uprave - "Da se radi i gradi po tvom" OD 17 beogradskih opština, jedino Stari grad neće učestvovati u nedavno započetom projektu gradske uprave -… »

Izvor slane vode u Ovči čeka investitora

Večernje novosti 08.12.2017
Grad priprema planska dokumenta da bi prodao 17 hektara kod banje u palilulskom naselju Ovča; Planirani hoteli i stambeno-komercijalni objekti. POSLE dva neuspešna pokušaja da prodaju zemljište oko izvora slane vode u Ovči, gradski oci odlučili su… »

Izgradnja aneksa autobuske stanice u Bloku 42 počinje na proleće

Večernje novosti 08.12.2017
Za izgradnju kompleksa nove autobuske stanice u Bloku 42 na novom beogradu odnedavno zadužen grad; Izmeštanje saobraćaja sa BAS važno zbog tunela koji će spojiti Savsku i Dunavsku padinu. ANEKS autobuske stanice u Bloku 42, kao i stanični plato… »

Da se obraduje što više dece: Go Grocka prvi put ove godine deli poklone, neki darivanje pretvaraju u tradiciju

Večernje novosti 08.12.2017
Do kraja meseca biće podeljeni paketići u raznim delovima prestonice. DEDA Mraz će sa novogodišnjim poklonima i ove godine pokucati na vrata prestoničkih opština i obradovati najmlađe sugrađane besplatnim paketićima. U lokalnim samoupravama, koje… »

Nemarnima uvode prinudnu upravu: Kućepazitelj "iz baze" ako stanari ne postupe po nalogu nadležnih

Večernje novosti 07.12.2017
Posle isteka roka za registraciju stambenih zajednica, na potezu komunalni inspektori. OBAVEZA registracije stambenih zajednica na stanarima je još samo pet dana. Nakon toga na "dužnost" stupa komunalni inspektor, koji će češljati jedinstvenu bazu, a… »

Saobraćajna gužva na Banjici (foto)

Večernje novosti 07.12.2017
Velika gužva večeras je bila na Banjici i policija je zbog utakmice Crvena Zvezda – Keln zaustavila saobraćaj u pravcu od VMA ka Pinku. Velika gužva večeras je bila na Banjici i policija je zbog utakmice Crvena Zvezda – Keln zaustavila saobraćaj… »