Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 08.12.2017

Uhapšen osumnjičeni u Pančevu: Ubio ga zbog duga od 1.000 dinara?!

Večernje novosti 08.12.2017
Uhapšen N. S. (17) zbog sumnje da je u Pančevu usmrtio Ivana Adamova (16). Zločinu je prethodila zakazana tuča dvojice maloletnika. Majka: Čula sam se s njim, posle dva sata bio je mrtav. PANČEVAČKA policija uhapsila je N. S. (17), iz tog grada… »

Žandarmima za prebijanje samo uslovna

Večernje novosti 08.12.2017
Presuda pripadnicima MUP koji su učestvovali u incidentu kada su pretučeni Vučić i Mali. Šestorica su dobila po šest meseci uslovne kazne, a jedan osam meseci. ŽANDARMI iz Niša kojima se sudilo za prebijanje Andreja Vučića, Predraga Malog i… »

Nastavak "Armagedona", uhapšena još jedna osoba

Večernje novosti 08.12.2017
U nastavku akcije "Armagedon", pripadnici MUP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su J. M. iz Beograda. U nastavku akcije "Armagedon", pripadnici MUP, Službe za borbu protiv organizovanog… »

Nišlijka pronađena mrtva u stanu: Preminula žena koja je pre 10 dana skočila sa prvog sprata

Večernje novosti 08.12.2017
Nišlijka Lj.D. (43) koja je 29. novembra nakon svađe sa vanbračnim suprugom skočila sa prvog sprata stambene zgrade u kojoj živi, preminula je u petak oko 4 sata ujutru na rukama svoje ćerke T.D (21). Nišlijka Lj.D. (43) koja je 29. novembra nakon… »

Suzbijanje sive ekonomije: Oduzeto 1,8 tona duvana

Večernje novosti 08.12.2017
Inspektori Poreske uprave Republike Srbije - Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 1,8 tona duvana. U okviru aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije, inspektori Poreske uprave Republike Srbije -… »

Video: Zaplenjeno 16,5 kilograma marihuane

Večernje novosti 08.12.2017
U dve odvojene akcije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), zaplenili su 16,5 kilograma marihuane. U dve odvojene akcije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv… »

Zvezdin navijač umro na putu do Urgentnog centra

Večernje novosti 08.12.2017
Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra. Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo… »

Memorandum između tužilaštava Srbije i Bugarske: Saradnjom u borbi protiv kriminala

Večernje novosti 08.12.2017
Zagorka Dolovac i Sotir Cicarov potpisali dokument kojim je predviđena još bliskija saradnja tužilaštva dve zemlje. REPUBLIČKI javni tužilac Zagorka Dolovac i generalni tužilac Bugarske, Sotir Cicarov, potpisali su danas Memorandum o razumevanju i… »

Švedski list: Hrvatska poštuje kult ubice i pljuje u lice demokratiji, sramota što je članica EU

Večernje novosti 08.12.2017
Svetski mediji ne prestaju da kritikuju vlasti u Hrvatskoj koja ratnog zločinca Slobodana Praljka slavi kao heroja. STOKHOLM - Svetski mediji ne prestaju da kritikuju vlasti u Hrvatskoj koja ratnog zločinca Slobodana Praljka slavi kao heroja. Švedski… »

Carinici osujetili krijumčarenje: Cigarete u rezervoaru, alkohol umesto rezervnog točka

Večernje novosti 08.12.2017
Zahvaljujući iskustvu carinika na graničnom prelazu Vatin osujećen je pokušaj rumunskog državljanina da iz Srbije u Rumuniju prokrijumčari 37 boksova cigareta i gotovo 200 litara medicinskog alkohola. Zahvaljujući iskustvu carinika na graničnom… »