Izvor: Vesti online arhiva vesti 08.12.2017

Želite da smršate što pre? Onda je ovo pravi trening za vas

Vesti online 08.12.2017
Ako ste pomislili da je HIIT trening još jedan neobičan način vežbanja, onda vas moramo razočarati. HIIT trening je zapravo skraćenica koja obuhvata niz potpuno različitih treninga i to potpuno svejedno kojih. Suština ovog treninga je njegov… »

Duhovi u ogledalu

Vesti online 08.12.2017
Veruje se da je Mirtles plantaža u Luizijani u SAD jedno od najukletijih mesta na svetu. Predmet koji u ovoj vili odiše zlom je ogledalo iz 1980. godine. Legenda kaže da su u staklu zatočeni neupokojeni duhovi nekadašnjih vlasnika Sare Vudruf i njene… »

Šampioni bez premca!

Vesti online 08.12.2017
Prošle nedelje mladi igrači trenera Rodoljuba Galića iz Sidneja treći put zaredom postali su šampioni i osvojili Ultimate soccer kup. Ovo su dečaci koji igraju pod imenom Football One Academdž Eagles, a takmičili su se u grupi ispod 14 godina… »

Protokol o saradnji između Novog Sada i Privredne komore Srbije

Vesti online 08.12.2017
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktorka Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga Olivera Simović potpisali su Protokol o saradnji Grada Novog Sada i Privredne komore Srbije, a potpisivanju je prisustvovao i član Gradskog… »

Treće doba: Penzionisani majstori se vratili u fabriku da obučavaju mlade

Vesti online 08.12.2017
Poznato je kakvu reputaciju i kod nas i u svetu uživaju naši oružari. Glavni "teret" svojevremene afirmacije fabrike oružja u Kragujevcu izneli su oni koji su sada u zasluženoj penziji. Pre izvesnog vremena "njihova" Namenska uputila im je poziv da… »

Jelena Janković propušta Australijan open

Vesti online 08.12.2017
Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je za "Sportski žurnal" da neće igrati na prvom gren slem turniru naredne sezone, Australijan openu, zbog povrede, kao i da takođe razmišlja o završetku karijere. Nekada prva igračica sveta je na… »

VIDEO: Nova Zemlja za nas - zove se K2-18b

Vesti online 08.12.2017
Iza imena K2-18b krije se planeta za koju je vrlo moguće da bi, u dogledno vreme, moglo da se ispostavi da na njoj postoje uslovi za razvoj života. Što se astronoma tiče, ona ispunjava sve uslove. Oko svoje matične zvezde, na udaljenosti od 111… »

Soroševa prognoza za Rusiju - što je babi milo...

Vesti online 08.12.2017
Poznati američki tajkun Džordž Soroš prognozirao je "Putinovom režimu" bankrot zbog velikih dugova, sankcija i niskih cena energenata. Za ostvarenje tih očekivanja (i nadanja) ostalo je još samo 24 dana. Ta "dijagnoza" uglavnom je nasmejala ruske… »

Beda gasi sela

Vesti online 08.12.2017
Teritorijom planine Rogozne, koja pokriva ogroman prostor na administrativnoj liniji (granici) između Srbije i Kosova, gazduje sedam opština: Zubin Potok, Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić, Novi Pazar, Tutin i Raška... Mada ova lepotica već… »

VIDEO: Da li je moguće da je ruski pilot ovo uradio?

Vesti online 08.12.2017
Ruski avioni obavili su uspešnu misiju u Siriji, ali još uvek pomažu sirijskoj veojsci u borbi protiv džihadista. Svoje mogućnosti u Siriji je pokazao i avion Su-30SM, koji je i glavni akter snimka koji se piri društvenim mrežama. Naime, jedan… »