Izvor: Vesti online/Balkan arhiva vesti 08.12.2017

SAD deportuju Srbina iz BiH Olivera Dragića

Vesti online 08.12.2017
Nakon što je priznao da je počinio imigracionu prevaru, jer u pristupnim papirima za boravak u SAD nije naveo da je učestvovao u zločinu u Srebrenici jula 1995, američke vlasti su odlučile da deportuju Srbina iz BiH Olivera Dragića (42), javile su… »

Ko će biti predsednik Crne Gore: A šta ako se Milo ne kandiduje?

Vesti online 08.12.2017
Posle odluke Demokratskog fronta da se u punom kapacitetu vrati u poslaničke klupe, može se reći da je bojkot parlamenta od strane crnogorske opozicije završen. Agonija na crnogorskoj opozicionoj sceni se nastavlja, dok sa druge strane iz… »

Slovenija tuži Hrvatsku

Vesti online 08.12.2017
Slovenačko ministarstvo spoljnih poslova priprema tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici između dve države u Piranskom zalivu, saopštio je šef slovenačke diplomatije Karl Erjavec. Erjavec je to rekao nakon sastanka… »

Jeremić pokrenuo lavinu: U Makedoniji istraga zbog pranja novca u Srbiji

Vesti online 08.12.2017
Makedonsko tužilaštvo povelo je istragu zbog mogućeg pranja novca u slučaju kupovine kruševačke fabrike "14. oktobar", navodi Dojče vele. Kako je pisao nemački javni servis, radi se o sumnjivim vezama bivšeg makedonskog režima i čeških kupaca… »

Trojica pijanih hrvatskih vojnika i sveštenik izbačeni iz NATO baze

Vesti online 08.12.2017
Pre mesec i po dana Ministarstvo obrane Hrvatske priznalo je da je jedan pripadnik Vojne policije, koji se nalazio u misiji NATO-a u Poljskoj, prilikom dolaska u bazu Bemovo Piskije pao na alko-testu i da su ga nakratko zadržali poljski vojni policajci… »

Tito je bio veliki šaljivdžija, ali je zbog ovog vica slao na Goli otok

Vesti online 08.12.2017
Neprikosnoveni vladar komunističke Jugoslavije Josip Broz Tito važio je za čoveka koji ima dobar smisao za humor. Tito je voleo da se šali, pa čak i na svoj račun. Često su mu gosti bili neke od najpopularnijih javnih ličnosti vremena u kojem je… »