Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Janković: PSG poziva na jačanje demokratskog bloka u Srbiji

Beta video 12.12.2017
BEOGRAD - Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković je na konferenciji za novinare pozvao sve demokratske snage u Srbiji na jačanje i širenje demokratskog bloka.… »

Mirna noć u Beogradu, u nesreći jutros povređena dva mladića

Blic 12.12.2017
Noć u Beogradu protekla je mirno, a jutros je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su lake povrede zadobila dva muškarca, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nezgoda se dogodila na novom Obrenovačkom drumu kod nadvožnjaka… »

Delta siti bio evakuisan zbog lažne dojave o napadu

N1 Info 12.12.2017
Beogradski Delta siti bio je evakuisan, jer je MUP dobio anonimnu dojavu da će večeras biti izvršen napad na taj tržni centar. Nakon detaljnog pregleda kontardiverzionih ekipa utvrđeno da je dojava bila lažna i da nema opasnosti, pa su vrata ponovo… »

Velike gužve širom prestonice, na ovim lokacijama je najkritičnije

Blic 12.12.2017
Velike gužve na gradskim ulicama obeležile su i ovo popodne, stoga ukoliko je moguće izbegavajte autoput, Autokomandu, Slaviju i ulice koje se ulivaju u kružni tok, mostove ali i Sajam i kružni tok kod GO Novi Beograd, savetuju iz Žutog taksija. -… »

Zaštitnik građana: Kontrolori u javnom prevozu nemaju pravo da legitimišu putnike

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Zaštitniku građana od početka godine stiglo je 28 pritužbi građana na rad Busplus kontrolora. Najčešće su ukazivali na to da kontrolori vređaju, izbacuju iz prevoza i prete komunalnom policijom putinicima koji nemaju kartu, rekao je… »

Otvoren kafić u kome će raditi bivši štićenici Svratišta

Politika 12.12.2017
Socijalno preduzeće „Kafe bar 16” otvoreno je, a u njemu će deca koja nakon što napune 15 godina ostaju bez mogućnosti korišćenja usluga Svratišta, moći da prođu obuku za konobare i barmene i tako poboljšaju svoje mogućnosti za zaposlenje… »

Mali: Sledeće godine kreće sređivanje svih podzemnih prolaza u centru grada

BK TV 12.12.2017
U okviru projekta „Da se radi i gradi po tvom“ za sedam dana stiglo 4.000 predloga sugrađana. "Očekujemo da u narednih nekoliko nedelja dobijemo još mnoštvo odličnih ideja, koje ćemo nakon toga postaviti na BG portal, gde će biti obavljeno… »

Uručene nagrade „Najevropljanin”

Politika 12.12.2017
Svečanost povodom dodele priznanja „Najevropljanin” za 2016-17. godinu priređena je u Skupštini grada. Ovo osamnaesto evropsko veče projekat je Prve evropske kuće u Beogradu, koja i dodeljuje nagradu, a realizuje se zajedno sa Evropskim pokretom… »

Izgradnja Kineskog kulturnog centra – poduhvat naše građevinske industrije

Politika 12.12.2017
Radovi koji se izvode na gradilištu budućeg Kineskog kulturnog centra su još jedan poduhvat naše građevinske industrije, s obzirom na to da se izvode na najnižoj koti ikada na Novom Beogradu, naglasio je gradonačelnik Siniša Mali, koji je sa… »

Siniša Mali: Sledeće godine sređivanje svih podzemnih prolaza u centru

Studio B 12.12.2017
Gradska uprava je tu da reši što veći broj problema sa kojima se građani susreću, naravno koliko je to fizički i finansijski moguće, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali gostujući na Radio-televiziji Srbije u emisiji Beogradska hronika… »