Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Janković podržao Đilasa!

Prva 12.12.2017
Predsednik PSG Saša Janković rekao je da će taj Pokret podržati Dragan Đilasa ako se kandiduje za gradonačelnika. Janković je, na konferenciji za novinare, naglasio da se taj pokret zalaže za jačanje saradnje sa Narodnom strankom (Vuka Jeremića)… »

Nesvakidašnje mirna noć iza beograđana: Mladići lakše povređeni u nezgodi na Obrenovačkom drumu

Kurir 12.12.2017
Noć u Beogradu protekla je mirno, a jutros je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su lake povrede zadobila dva muškarca, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nezgoda se dogodila na novom Obrenovačkom drumu kod nadvožnjaka u… »

Nije u pitanju bomba: Evo zašto je Delta siti večeras evakuisan (foto)

Srbija danas 12.12.2017
Otkriveno. Tržni centar "Delta siti" evakuisan je danas oko 17 časova zbog dojave o postavljenoj bombi, ali je nakon detaljnog pregleda kontardiverzionih ekipa utvrđeno da je ona bila lažna i da nema opasnosti po posetioce. Dijana Hrubik, portparol… »

Velike gužve širom prestonice, na ovim lokacijama je najkritičnije

Blic 12.12.2017
Velike gužve na gradskim ulicama obeležile su i ovo popodne, stoga ukoliko je moguće izbegavajte autoput, Autokomandu, Slaviju i ulice koje se ulivaju u kružni tok, mostove ali i Sajam i kružni tok kod GO Novi Beograd, savetuju iz Žutog taksija. -… »

Zaštitnik građana: Kontrolori u javnom prevozu nemaju pravo da legitimišu putnike

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Zaštitniku građana od početka godine stiglo je 28 pritužbi građana na rad Busplus kontrolora. Najčešće su ukazivali na to da kontrolori vređaju, izbacuju iz prevoza i prete komunalnom policijom putinicima koji nemaju kartu, rekao je… »

Otvoren kafić u kome će raditi bivši štićenici Svratišta

Politika 12.12.2017
Socijalno preduzeće „Kafe bar 16” otvoreno je, a u njemu će deca koja nakon što napune 15 godina ostaju bez mogućnosti korišćenja usluga Svratišta, moći da prođu obuku za konobare i barmene i tako poboljšaju svoje mogućnosti za zaposlenje… »

Mali: Sledeće godine kreće sređivanje svih podzemnih prolaza u centru grada

BK TV 12.12.2017
U okviru projekta „Da se radi i gradi po tvom“ za sedam dana stiglo 4.000 predloga sugrađana. "Očekujemo da u narednih nekoliko nedelja dobijemo još mnoštvo odličnih ideja, koje ćemo nakon toga postaviti na BG portal, gde će biti obavljeno… »

Milutin Folić dobio nagradu Najevropljanin

Blic 12.12.2017
Glavni gradski urbanista Milutin Folić na svečanosti „Evropsko veče u Beogradu”, koja je upriličena u zdanju Starog dvora, dobio je nagradu Najevropljanin koju dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu. Folić je ovo priznanje dobio za oblast… »

Kineski kulturni centar - oaza znanja

Večernje novosti 12.12.2017
Ambasador Li Mančang i gradonačelnik Siniša Mali obišli gradilište u Ulici trešnjinog cveta. Zdanje na najnižoj koti grada, ispod nivoa Save i Dunava. U objekat će biti uloženo 45 miliona evra. KINESKI kulturni centar na Novom Beogradu će biti… »

Siniša Mali: Sledeće godine sređivanje svih podzemnih prolaza u centru

Studio B 12.12.2017
Gradska uprava je tu da reši što veći broj problema sa kojima se građani susreću, naravno koliko je to fizički i finansijski moguće, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali gostujući na Radio-televiziji Srbije u emisiji Beogradska hronika… »