Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Zloupotreba službenog položaja u niškoj Vojnoj bolnici

Vesti online 12.12.2017
Vojna policija Generalštaba Vojske Srbije, u saradnji sa Vojnobezbednosnom agencijom Ministarstva odbrane, Osnovnim javnim tužilaštvom i Zdravstvenom inspekcijom u Nišu, nakon višemesečnog angažovanja, danas je presekla slučaj kriminalne… »

Lažna dojava o napadu na "Delta siti" u Beogradu

Radio 021 12.12.2017
Policija nije pronašla eksplozivnu napravu u tržnom centru "Delta siti" u Beogradu, a utvrđeno je da je dojava o bombi bila lažna, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova. Zaposleni koji su bili evakuisani su se oko 19 sati vratili na… »

Obračun u sremskoj Mitrovici: Pevačica upucana u kafani nakon tuče dve grupe mladića

Blic 12.12.2017
U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice, pored policajca, povređeni su i pevačica benda koji je to veče trebalo da nastup i mladić koji radi kao zatvorski čuvar. Kako saznaje… »

Opet počelo suđenje zbog utaje poreza Mišković: Ovakvih optužbi nema ni u Severnoj Koreji

Kurir 12.12.2017
Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga“, juče je u Specijalnom sudu odbacio navode optužnice koji ga terete da je sina Marka podstrekao da utaji 320 miliona dinara poreza. On je naveo u uvodnom izlaganju, pred početak suđenja, da se za… »

Uhvaćeni skrnavitelji spomenika na Jevrejskom groblju

Večernje novosti 12.12.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da… »

Na Horgošu pronađen džepni sat iz 1921. i drugi vredni kolekcionarski eksponati

Novi magazin 12.12.2017
Cаrinici su u sаrаdnji sа policijom nа grаničnom prelаzu Horgoš sa Mađarskom, zаplenili 13 sаtovа od kojih se zа primerаk džepnog sаtа ''Patek Philippe'' iz 1921. godine sumnjа dа imа veliku kolekcionаrsku vrednost i uhapsili trojicu… »

Zgazio ženu (56) na pešačkom pa pobegao: Lozničanin (22) nije pomogao povređenoj

Kurir 12.12.2017
ŠABAC - Šabačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv 22-godišnjeg muškarca iz Loznice zbog toga što je izazvao saobraćajnu nesreću i nakon toga nije pomogao jednoj teško povređenoj ženi. Policija ga sumnjiči da je u Loznici na jednoj… »

Potresne ispovesti zlostavljanih žena: "Trpela sam ga zbog običaja. Tamo gde se udaš moraš da ćutiš, a da napustiš muža…

Blic 11.12.2017
Žene iz sigurnih kuća otvorile su dušu da bi sa što više ljudi podelile pakao kroz koji su prošle. S jednim jedinim naumom - da se nasilje nad ženama i decom više nikada nikome ne ponovi. Reporteri "Blica" nekoliko dana bili su gosti sigurnih… »

Uhapšen gradski većnik u Nišu

RTS 12.12.2017
Niški gradski većnik za sport i funkcioner SNS-a Branislav Kačar uhapšen je večeras, javlja dopisnik RTS-a. Prema nezvaničnim informacijama, Kačar je osumnjičen za krivično delo trgovina uticajem. Niška policija je najavila saopštenje u toku… »

Suđenje biznismenu Nastavak suđenja Miškoviću i ostalima 24. januara 2018. godine

Večernje novosti 12.12.2017
Glavni pretres u krivičnom postupku protiv Miroslava Miškovića i ostalih biće nastavljen 24. i 25. januara sledeće godine, saopštio je danas Viši sud u Beogradu. Glavni pretres u krivičnom postupku protiv Miroslava Miškovića i ostalih biće… »