Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Zloupotreba službenog položaja u niškoj Vojnoj bolnici

RTS 12.12.2017
U zajedničkoj akciji Vojne policije, Vojnobezbednosne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, a u saradnji sa Zdravstvenom inspekcijom, privedene su tri osobe zbog osnova sumnje da su počinile više krivičnih… »

MUP: Lažna dojava o napadu na Delta siti

Novi magazin 12.12.2017
Policija nije pronašla eksplozivnu napravu u tržnom centru "Delta siti" u Beogradu a utvrđeno je da je dojava o bombi bila lažna, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Zaposleni koji su bili evakuisano su se oko 19 sati… »

Pao prvi osumnjičeni: U Sremskoj Mitrovici uhapšen M.V. zbog tuče i pucnjave u kafiću

Kurir 12.12.2017
SREMSKA MITROVICA - Jedan od osumnjičenih za nasilje u kafiću Carska palata u Sremskoj MItrovici je uhapšen večeras, navodi Sremska TV. Policija je privela muškarca čiji su inicijali M.V. U tuči koja se dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u… »

Opet počelo suđenje zbog utaje poreza Mišković: Ovakvih optužbi nema ni u Severnoj Koreji

Kurir 12.12.2017
Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga“, juče je u Specijalnom sudu odbacio navode optužnice koji ga terete da je sina Marka podstrekao da utaji 320 miliona dinara poreza. On je naveo u uvodnom izlaganju, pred početak suđenja, da se za… »

Uhvaćeni skrnavitelji spomenika na Jevrejskom groblju

Večernje novosti 12.12.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da… »

Na Horgošu pronađen džepni sat iz 1921. i drugi vredni kolekcionarski eksponati

Novi magazin 12.12.2017
Cаrinici su u sаrаdnji sа policijom nа grаničnom prelаzu Horgoš sa Mađarskom, zаplenili 13 sаtovа od kojih se zа primerаk džepnog sаtа ''Patek Philippe'' iz 1921. godine sumnjа dа imа veliku kolekcionаrsku vrednost i uhapsili trojicu… »

Prijavljen jer nije pomogao povređenoj ženi u saobraćajnoj nesreći

Novi magazin 12.12.2017
Šabačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca iz Loznice zbog toga što je izazvao saobraćajnu nesreću i nakon toga nije pomogao jednoj teško povređenoj ženi, saopšteno je danas. Policija ga sumnjiči da je u… »

Potresne ispovesti zlostavljanih žena: "Trpela sam ga zbog običaja. Tamo gde se udaš moraš da ćutiš, a da napustiš muža…

Blic 11.12.2017
Žene iz sigurnih kuća otvorile su dušu da bi sa što više ljudi podelile pakao kroz koji su prošle. S jednim jedinim naumom - da se nasilje nad ženama i decom više nikada nikome ne ponovi. Reporteri "Blica" nekoliko dana bili su gosti sigurnih… »

Uhapšen član Gradskog veća u Nišu

RTV 12.12.2017
NIŠ - Gradski većnik za sport u Nišu i funkcioner SNS-a Branislav Kačar uhapšen je večeras, javljaju RTS i Blic, pozivajući se na neimenovane izvore. Kačar je osumnjičen za krivično delo trgovina uticajem, navodi RTS. "Blic" piše da je Kačaru… »

Nastavak suđenja Miškoviću i ostalima 24. januara 2018.

Blic 12.12.2017
Glavni pretres u krivičnom postupku protiv Miroslava Miškovića i ostalih biće nastavljen 24. i 25. januara sledeće godine, saopštio je danas Viši sud u Beogradu. U saopštenju se podseća da je glavni pretres počeo iznova danas i juče, nakon što… »