Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 12.12.2017

Vetar srušio minaret na džamiji

Alo 12.12.2017
Jak vetar u Tešnju, u Zeničko-dobojskom kantonu BiH, srušio je minaret džamije u tom mestu, pritom niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta na tom verskom objektu i nekoliko obližnjih. Kantonalni MUP je potvrdio da je minaret… »

Profesorka se polila benzinom i zapalila!

Alo 12.12.2017
Brezanka Lejla Mešić - Bulbulušić (39) juče je počinila samoubistvo u blizini Goražda. Tragedija se dogodila oko podne u selu Cagarići, udaljenom 20-ak kilometara od Goražda. Kako je rekao glavni kantonalni tužilac BPK Mirsad Bilajac… »

Plitvicama plivaju fekalije!

Alo 12.12.2017
Nakon višemesečnog upozorenja hrvatskih veterana i poslanik Život zida u Hrvatskom saboru Branimir Bunjac, upozorio je da postoji ozbiljna pretnja da Plitvička jezera postanu močvara s obzirom na to da su pod stalnim uticajem zagađenja. Zagrebački… »

Zaev: Podržaćemo Kosovo

Alo 12.12.2017
Makedonski premijer Zoran Zaev, upitan da li će Skoplje podržati članstvo Kosova u UNESKO, izjavio je danas da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima". "Istovremeno, znate da je i Republika Srbija naš sused tako da je… »

Ivica umesto ribe upecao ljudsku glavu!

Alo 12.12.2017
Umesto ribe, iz reke je izvadio ljudsku glavu! Ivica K. iz Pitomače nije mogao da veruje kada je iz reke Drave umesto ribe izvukao ljudsku glavu! Iskusni ribar kaže da je osetio da mu se udica zakačila za nešto. Prvo je mislio da je panj, ali je onda… »

Omče za vešanje postavljene u Baru (FOTO)

Alo 12.12.2017
Tri omče postavljene na jednoj od plaža u Baru privukle su večeras pažnju brojnih građana. Kako CdM nezvanično saznaje da je u pitanju samo neslana šala dece koja su omče za vešanje postavili na ostacima suncobrana koji su tu ostali od letos… »