Izvor: BK TV/Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Neverovatno mirna noć u Beogradu, Hitna pomoć intervenisala 85 puta

BK TV 12.12.2017
Noć u Beogradu protekla je mirno, a jutros je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su lake povrede zadobila dva muškarca, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nezgoda se dogodila na novom Obrenovačkom drumu kod nadvožnjaka… »

Mali: Sledeće godine kreće sređivanje svih podzemnih prolaza u centru grada

BK TV 12.12.2017
U okviru projekta „Da se radi i gradi po tvom“ za sedam dana stiglo 4.000 predloga sugrađana. "Očekujemo da u narednih nekoliko nedelja dobijemo još mnoštvo odličnih ideja, koje ćemo nakon toga postaviti na BG portal, gde će biti obavljeno… »

Počele prijave za besplatne novogodišnje paketiće u opštini Savski venac

BK TV 12.12.2017
Gradska opština Savski venac obezbedila je novogodišnje paketiće za sve mališane sa prebivalištem na Savskom vencu, uzrasta do 12 godina. Predsednica opštine Irena Vujović pozvala je roditelje da prijave svoju decu do 26. decembra, radi dobijanja… »

Oko 1.800 studenata beogradskog Univerziteta prošlo kroz projekat "BG praksa"

BK TV 12.12.2017
U proteklih osam godina u okviru programa "BG praksa" praktična znanja u brojnim firmama steklo je oko 1.800 studenata beogradskog Univerziteta. U sportskom centru "Šumice" u Beogradu večeras je održan karavan "Duh mladosti". Manifestacija koja… »

"Kontrolori nemaju pravo da legitimišu putnike!"

BK TV 12.12.2017
Zaštitniku građana od početka godine stiglo je 28 pritužbi građana na rad Bus-plus kontrolora. Najčešće su ukazivali na to da ih kontrolori, kada ih uhvate bez karte, vređaju, izbacuju iz prevoza, prete komunalnom policijom. “Ispostavilo se da… »