Izvor: BK TV/Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Nakon više meseci presečena kriminalna delatnost u Vojnoj bolnici Niš

BK TV 12.12.2017
Akcijom obuhvaćena tri lica Kriminalne delatnosti u Vojnoj bolnici u Nišu danas je, nakon višemesečnog angažovanja, presekla Vojna policija Generalštaba Vojske Srbije, u saradnji sa Vojnobezbednosnom agencijom Ministarstva odbrane, Osnovnim javnim… »

Panika u Beogradu! Delta Siti evakuisan zbog lažne pretnje napadom! (foto, video s lica mesta)

BK TV 12.12.2017
Zbog anonimne dojave i lažne pretnje da će biti napadnut, beogradski tržni centar Delta Siti je večeras evakuisan. Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova nije pronašla eksplozivnu napravu u tržnom centru „Delta siti“ i… »

Horor: Pronađeno telo žene u potoku

BK TV 12.12.2017
Policija je zatekla stravičan prizor. Telo žene stare oko 85 godina pronađeno je danas oko 17 časova u selu Vlaško Polje kod Mladenovca. Nesrećna starica je pronađena u potoku, i pretpostavlja se da se udavila. Panika u Beogradu! Delta Siti… »

Prebacivao novac sa jednog na račun drugog sportskog kluba? Uhapšen gradski većnik u Nišu!

BK TV 12.12.2017
Gradski većnik iz Niša Branislav Kačar, uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina uticajem nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 časova u policiji. On se sumnjiči da je na nagovor jedne osobe uticao da se određeni… »

Velika akcija na Horgošu: Zaplenjeni vredni satovi, jedan neprocenjive vrednosti (foto)

BK TV 12.12.2017
Carinici su u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš, zaplenili 13 satova od kojih se za primerak džepnog sata ''Patek Philippe'' iz 1921. sumnja da ima veliku kolekcionarsku vrednost. ''Reč je o jednom od najpoznatijih satova na svetu, a… »

Tuga do neba: Sahranjen dečak koji je krvnički ubijen u Pančevu!

BK TV 12.12.2017
Ivan Adamov (16) kojeg je Nemanja S. (17) brutalno izbo nožem u Pančevu sahranjen je juče na Novom groblju u Pančevu. Nekoliko stotina ljudi, koji su se okupili da isprate tinejdžera na večni počinak, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u raku… »

Napadnuta Milena je sa detetom sklonjena na sigurno mesto, a to će trajati dok ne uhapse njega

BK TV 12.12.2017
Milena je sa ćerkom smeštena na sigurno mesto Milena G. koju je prošle noći u Kumodražu sekirom udario suprug Goran G., a zatim je oborio na pod i počeo da je davi, posle ukazane lekarske pomoći je otišla na "sigurnu lokaciju", zajedno sa svojom… »

Identifikovani napadači: Policajca uboli u butinu, čuvaru odsekli uvo. Potraga za dva brata i petoricom saučesnika

BK TV 12.12.2017
Policija traga za dva brata koji seju strah i trepet u Sremskoj Mitrovici Napadači koji su u noći između nedelje i ponedeljka u kafiću u Sremskoj Mitrovici izazvali opštu tuču u kojoj su povređeni policajac, zatvorski čuvar i dve devojke su… »

Uhapšeni maloletnici osumnjičeni za skrnavljenje spomenika na Jevrejskom groblju

BK TV 12.12.2017
Pančevačka policija pronašla je dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba. Sumnja se da su oni, tokom noći između 8. i 9. decembra ove godine, zajedno s jednim detetom preskočili ogradu Jevrejskog groblja i… »