Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Haos zbog "bombe" u Delta sitiju: "Preko razglasa su rekli da napustimo objekat, a onda je nastao stampedo" (video)

Blic 12.12.2017
Tržni centar "Delta siti" evakuisan je danas oko 17 časova zbog dojave o postavljenoj bombi, ali je nakon detaljnog pregleda kontardiverzionih ekipa utvrđeno da je ona bila lažna i da nema opasnosti, pa su vrata ponovo otvorena za posetioce. Dijana… »

Velike gužve širom prestonice, na ovim lokacijama je najkritičnije

Blic 12.12.2017
Velike gužve na gradskim ulicama obeležile su i ovo popodne, stoga ukoliko je moguće izbegavajte autoput, Autokomandu, Slaviju i ulice koje se ulivaju u kružni tok, mostove ali i Sajam i kružni tok kod GO Novi Beograd, savetuju iz Žutog taksija. -… »

Mirna noć u Beogradu, u nesreći jutros povređena dva mladića

Blic 12.12.2017
Noć u Beogradu protekla je mirno, a jutros je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su lake povrede zadobila dva muškarca, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nezgoda se dogodila na novom Obrenovačkom drumu kod nadvožnjaka… »

Kontrolor ne sme da legitimiše putnike: Zaštitnik građana tvrdi da radnici Busplusa imaju tri opcije

Blic 12.12.2017
Zaštitniku građana od početka godine stiglo je 28 pritužbi građana na rad Busplus kontrolora. Najčešće su ukazivali na to da ih kontrolori, kada ih uhvate bez karte, vređaju, izbacuju iz prevoza, prete komunalnom policijom. - Ispostavilo se da su… »

Milutin Folić dobio nagradu Najevropljanin

Blic 12.12.2017
Glavni gradski urbanista Milutin Folić na svečanosti „Evropsko veče u Beogradu”, koja je upriličena u zdanju Starog dvora, dobio je nagradu Najevropljanin koju dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu. Folić je ovo priznanje dobio za oblast… »

Umalo tragedija na novom Beogradu: Mladića udarila struja u trafo-stanici

Blic 12.12.2017
Muškarca (25) je udarila struja u trafo-stanici na Bežanijskoj kosi danas oko 14 časova, a tom prilikom on je zadobio velike opekotine i prevezen je dalje u KBC "Bežanijska kosa". Sve se desilo u Ulici Milana Vujaklije kod broja 5, a i dalje nije… »

Gde je taj Prokop? Sa ovog mesta u Beogradu će uskoro kretati svi vozovi, a čak ni Beograđani ne znaju kako do njega da…

Blic 12.12.2017
Skoro kompletan domaći železnički saobraćaj izmešten je od nedelje sa Glavne železničke stanice na Savskom trgu na Prokop, ali mnogi i dalje ne znaju kako da do njega dođu ili sa njega odu! I to nije problem samo onih koji u prestonicu dolaze iz… »

U Beogradu 68 osoba zaraženo malim boginjama

Blic 12.12.2017
Prema poslednjim podacima Instituta "Batut", na teritoriji prestonice registrovano je 68 osoba zaraženih malim boginjama. Najveći broj pacijenata je među najmlađima, a skoro polovina su sa teritorije opštine Zemun. Prema rečima nadležnih, najveća… »

Simbol prestonice: Skoro svakog dana šeta Beogradom u srpskoj nošnji i iza sebe ima 2.000 tura

Blic 12.12.2017
U blokčiću koji staje u džep, diplomirani geograf i licencirani turistički vodič Željko Petrović (30) skoro svakog dana dopiše poneku cifru. Broj tura koje je uradio na engleskom jeziku i broj turista koji su posetili Srbiju i prisustvovali nekoj… »

Doček u Zemunu i Pančevu: Evo ko će sve nastupiti u najluđoj noći

Blic 12.12.2017
Zemunci će Novu godinu dočekati uz tradicionalni vatromet i kuvano vino na Velikom trgu, ali i nastup Saše Kovačevića, dok će Pančevci proslavljati čitave nedelje pred sam doček, u društvu lokalnih izvođača. - Prvo će nastupiti di-džej od 21… »