Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 12.12.2017

Kakva frka! Ljudi jurili kako bi kupili karte za predstojeći EXIT

Blic 12.12.2017
Prve ulaznice za 18. po redu EXIT festival stigle su danas tačno u podne na blagajne širom Srbije, ali i u više od 20 zemalja u kojima se prodaju direktno! Istovremeno su bile dostupne i u najudaljenijim delovima sveta putem onlajn prodaje, a za tačno… »

Neki sumnjaju na trudnoću: Luna celu noć povraćala, lekari morali da reaguju

Blic 12.12.2017
Tokom prethodne noći na imanju u Šimanovcima odigrala se prava mala drama. Akteri su naravno bili Luna Đogani i Sloba Radanović. Ovoga puta blogerki nije bilo dobro, a pevač je sve vreme bio uz nju kao podrška. Luna se negde iza ponoći požalila da… »

Vlažne maramice glavni razlog zagušenja kanalizacije

Blic 12.12.2017
Vlažne maramice uzrok su devet od deset zagušenja kanalizacije u Britaniji, jer za ove proizvode nije namenjeno da se bacaju u ve-ce šolju. Prema novom istraživanju kompanija iz sektora vodovoda, vlažne maramice čine 90 odsto blokade kanalizacije u… »

Ćerka Vesne zmijanac je već mesecima jako mršava: Dugo se priča da je na pragu anoreksije, a sada je Nikolija otkrila ima…

Blic 11.12.2017
Pevačica je u septembru prošle godine postala mama malene Ree, koju je dobila iz vanbračne veze sa Reljom Popovićem, a za "Blic" otkriva da nije razmišljala o tome da sa njim stane i pred oltar. Ona i Relja su u vezi nekoliko godina, a trenutno… »

Kako li će luna da reaguje? Kija se izlanula i otkrila šta ju je nateralo da uđe u Zadrugu

Blic 12.12.2017
Već dugo se postavlja pitanje koji je pravi razlog Kijinog ulaska u Zadrugu. I dalje zakonita supruga Slobe Radanovića nije davala konkretne odgovore na to. Mnogi su sumnjali da je ušla kako bi razdvojila svog supruga od Lune Đogani. Drugi su pak… »

Pala u kupatilu: Ruška Jakić završila u Urgentnom centru!

Blic 12.12.2017
Jedna od najpoznatijih beogradskih dama, novinarka Ruška Jakić doživela je nezgodu u svom domu, posle čega je hitno prebačena u Urgentni centar. Ruška se povredila za vikend, međutim povreda je na vreme sanirana i nije ozbiljna. Kada smo je pozvali… »

Strahuje za svoje naslednice: Nikola Kojo progovorio o ćerkama, čija imena godinama krije od javnosti (video)

Blic 12.12.2017
Popularni glumac kaže da je uloga oca najodgovornija i da svaki čovek mora da voli i da poštuje decu više od sebe. Nikola Kojo dodaje i da se deci treba prilagođavati jer su pametnija od odraslih. Skoro četiri decenije prisutan je u svetu glume, a… »

"Veljko je slavio rođendan bez: Mene..." Ceca navela zbog čega je sin nije zvao na proslavu (video)

Blic 12.12.2017
Veljko Ražnatović u nedelju je napunio 21 godinu, a slavio je dva dana sa prijateljima. Ovog puta sa njim nije bila mama Svetlana Ražnatović, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, a nije je pozvao na veselje jer je odlučio da slavi na… »

"Stan joj je pun muškaraca, drska je i viče": Komšije Lune Đogani otkrile neočekivane detalje o životu poznate blogerke

Blic 12.12.2017
Već više od tri meseca Luna Đogani je deo rijalitija "Zadruga". Njena ljubav sa pevačem Slobom Radanovićem je privukla pažnju mnogih. Ipak, o njenom ponašanju i navikama pričaju oni koji su skoro svakodnevno u kontaktu sa njom- njene komšije… »

Policija ga je tražila više od 24 sata: Glumica koju obožava ceo region izgubila je sina na jeziv način i nije stigla ni da…

Blic 12.12.2017
Buba iz čuvene serije "Lud, zbunjen, normalan", glumica Belma Lizda Kurt i njen suprug, reditelj Aleš Kurt, u tragičnoj nesreći su izgubili desetogodišnjeg sina Jan Isaka. Tragedija koja je obeležila njihov život odigrala se pre sedam godina… »