Izvor: Danas arhiva vesti 12.12.2017

Milojičić: Dajte dokaze da Šutanovac radi u Jugoimportu

Danas 12.12.2017
Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SNS, tokom rasprave o amandmanima na budžet za narednu godinu, rekao je da je nekadašnji ministar odbrane, a danas predsednik DS Dragan Šutanovac zaposlen u Jugoimportu SDPR, iako se predstavlja kao žrtva… »

Vućić: Makron u Srbiji pre leta 2018.

Danas 12.12.2017
Predsednik Srbije Aleksanadr Vučić izjavio je danas u Parizu posle učešća na Samitu o klimatskim promenama da je srpska delegacija imala veoma uspešan dan i da je on imao posebnu čast da na brodu koji ih je doveo do ostrva Segan razgovara sa… »

Dačić: EU da prepozna Srbiju kao lidera

Danas 12.12.2017
Imamo legitimno očekivanje da će najavljena strategija za pristupanje Evropskoj uniji (EU) jasno prepoznati da je Srbija, uz Crnu Goru, lider u tom procesu i da je perspektiva punopravnog članstva tokom mandata sledeće Evropske komisije dostižan i… »

Šutanovac i Janković vratili nagradu "Najevropljanin"

Danas 12.12.2017
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković vratili su nagradu „Najevropljanin“. Šutanovac je nagradu dobio u 2010. za uspešno sprovedenu reformu Vojske Srbije, i naveo da ne želi da… »

Rasim Ljajić: Ne postoje rokovi za ulazak u STO

Danas 12.12.2017
Nemačka, Francuska, Švedska, Velika Britanija i Hrvatska su bile izričite da ne treba otvarati poglavlje 33, vezano za pravnu državu. Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović predstavljala je Srbiju na sinoćnjoj sedmoj međuvladinoj… »

Kriminal u vojnoj bolnici u Nišu

Danas 12.12.2017
Vojna policija Generalštaba Vojske Srbije, u saradnji sa Vojnobezbednosnom agencijom Ministarstva odbrane Srbije, Osnovnim javnim tužilaštvom i Zdravstvenom inspekcijom u Nišu, nakon višemesečnog angažovanja, 12. decembra 2017. godine, presekla je… »

Otvoren prvi državni data centar

Danas 12.12.2017
Predsednica Vlade RS Ana Brnabić danas je, u prisustvu Mihaila Jovanovića, direktora Kancelarije za IT i eUpravu i Predraga Ćulibrka, direktora Telekom Srbija, svečano otvorila prvi Državni data centar. U ovom objektu, koji je po tehničkim i… »

Vojska Srbije obučava iračke vojnike

Danas 12.12.2017
Instruktori Vojske Srbije izvode obuku pripadnika Oružanih snaga Iraka iz oblasti vojne medicine u Četi za obuku sanitetske službe u Nišu. Cilj kursa vojne medicine, koji pohađa 19 pripadnika Oružanih snaga Iraka i traje do 21. decembra, je… »

Radnike Puteva niko nije primio

Danas 12.12.2017
Predali zahteve Vladi, odgovor za 15 dana. Niko iz Vlade Srbije jutros nije primio, ni saslušao 20 radnika Puteva iz Požege koji su protestovali od 8.30 do podneva ispred zgrade u Nemanjinoj 11. Radnici su tražili da ih neko primi i sasluša njihove… »

SM: Pucnjava u lokalu, više ranjenih

Danas 11.12.2017
U tuči u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su dva lica, od kojih je jedan policajac koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke. To je saopštila večeras Policijska… »