Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 12.12.2017

5 komplimenata koje muškarci najviše vole

Domino magazin 12.12.2017
Nećete verovati koliko su sujetni. Share Kada su komplimenti u pitanju, mnogi često prvo pomisle na žene. Ali ni muškarci ništa manje ne vole da ih primaju. I očekivano baš vole da čuju kako im je velik. Znate, velik. Ali to nije kompliment koji… »

The Terror – Nova serija Ridley Scotta

Domino magazin 12.12.2017
Od 29. marta 2018 godine na AMC kanalu. Share Kraljevska pomorska ekspedicija kreće u opasnu potragu za arktičkim Severo-zapadnim prolazom. Kreatori serije The Terror, Ridley Scott, David Kajganich i Soo Hugh povešće sve ljubitelje napetog horor… »

NASA najavila novo veliko otkriće!

Domino magazin 12.12.2017
Kepler je otkrio NEŠTO zanimljivo! Share Američka svemirska agencija došla je do novog velikog otkrića u “lovu” na planete, i one na kojma možda ima života. Ona će u četvrtak objaviti šta je to što je ovoga puta uočeno teleskopom Kepler… »

5 neočekivano najstarijih stvari u Srbiji

Domino magazin 12.12.2017
Ako ste mislili da znate koje su, NISTE bili u pravu! Share Evo liste 5 super zanimljivih najstarijih stvari u Srbiji. Tu su kafane, predmeti, mostovi, fotografije i firme… 1. Najstarija kafana u Srbiji Verovatno i vi mislite da je najstarija kafana u… »

Sense8 se vraća

Domino magazin 12.12.2017
A tu su i prvi snimci. Share Serija Sense8 je ukinuta. Ali će se ipak vratiti. Posle kukanja, peticija i molbi Netflix je posle druge sezone ipak odlučio da snimi kraj, koji će doći u obliku filma a ne treće sezone. E pa sada je objavljen i prvi… »

Tribina Strip i religija u Domu omladine

Domino magazin 12.12.2017
Ciklus okruglih stolova o zabranjenim temama srpskog i jugoslovenskog stripa “SRED ČETKICA, BAJONETA…”. Share U okviru ciklus okruglih stolova o zabranjenim temama srpskog i jugoslovenskog stripa “SRED ČETKICA, BAJONETA…” održava se… »

Lisica otela mački krevetac

Domino magazin 12.12.2017
A onda se pravila da je sve to normalno. Share Meloney Blayze ima 47 godina i živi u predgrađu Londona. A pre neki dan se baš iznenadila kada je umesto mačka Džordža u njegovoj korpici pronašla lisicu. Jadni Džordž je pokušao da povrati krevetac… »

Gigi Hadid i Sara Sampaio se skinule za Love Magazine

Domino magazin 12.12.2017
Ako vas ovo ne zagreje ništa neće. Share Love Magazine nastavlja sa serijalom golišavih lepotica u svom prazničnom video editerijalu. Sada su se skinule Sara Sampaio, Gigi Hadid Rita Ora i još njih. Evo novih snimaka: Share… »

Neke životinje su tretirane kao đubre

Domino magazin 12.12.2017
Ali to će se promeniti. Share Organizacija “Foundation Tier im Recht” iz Švajcarske poručuje ovom brutalnom kampanjom da su neke životinje tretirane kao đubre. Ali da će se oni potruditi da ih zaštite. Kreativu je uradila agencija Ruf Lanz i… »

Američki vojnik koji je dezertirao u Severnu Koreju

Domino magazin 12.12.2017
Preminuo je u Japanu. Share Američki vojnik koji je pre više od pola veka dezertirao u Severnu Koreju i tamo ostao skoro 40 godina umro je u Japanu. Jedna od najneobičnijih hladnoratovskih drama započela je 1965. kada je Charles Robert Jenkins, tada… »