Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 12.12.2017

Protest radnika Putevi iz Požege ispred Vlade

Glas Zapadne Srbije 12.12.2017
Dvadeset ljudi preduzeća Putevi iz Požege došlo je danas ispred zgrade Vlade Srbije tražeći da ih neko primi. Predsednik Samostalnog sindikata Milomir Nešović rekao je da su razlozi njihovog nezadovoljstva četiri zaostale plate, privatizacije koja… »

Otkrivena spomen ploča Ljubomiru Stojanoviću

Glas Zapadne Srbije 12.12.2017
Užice - Spomen ploča sa imenom Ljubomira Stojanovića, znamenitog užičkog filologa, istoričara i političara, člana Srpske kraljevske akademije nauka, buduće Srpske akademije nauka i umetnosti juče je otkrivena na novoizgrađenoj stambeno –… »

Država najavljuje obračun sa sivom ekonomijom na internetu, fokus na dijetetskim suplementima

Glas Zapadne Srbije 12.12.2017
Država se priprema da uvede sistemsko rešenje kojim će sprečiti siva ekonomija preko društvenih mreža i interneta. Kako piše "Blic", u fokusu će naročito biti prodaja dijatetskih suplementa preko interneta. Državni sekretar Ministarstva državne… »

Provedite ludu noć u Hotelu ,,Park" u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 12.12.2017
Ivanjica - Za novogodišnje praznike Hotel Park se potrudio da staru tradiciju stavi u novo ruho i vrati trend najboljeg dočeka Nove godine u regionu. Za dobru zabavu ove godine biće zaslužni bend Kelovci sa Snežanom Vušović. U prelepom ambijentu… »

Različitost kao bogatstvo

Glas Zapadne Srbije 12.12.2017
Nova Varoš - Malo je kome poznato da u Novoj Varoši žive pripadnici više od 15 nacionalnih manjina, što je pravo bogatstvo, a najgore je da ni oni sami često nisu svesni prava koja im jamče zakon i Ustav. Zbog toga bi što pre trebalo izabrati… »

Započeti istražni radovi za projekat tunela Kadinjača

Glas Zapadne Srbije 12.12.2017
Bajina Bašta - Istražni radovi na prevoju Kadinjača, u sklopu relaizacije idejnog projekta tunela Kadinjača počeli su juče. Predstavnici opštine Bajina Bašta, Ivan Marković i Miloš Jelisavčić sa ekipom geologa iz Instituta za puteve Beograd… »

Studentsko veče poezije

Glas Zapadne Srbije 12.12.2017
Lučani - Omladina Dragečeva u saradnji sa Bibliotekom opštine Lučani organizovala je veče poezije pod nazivom “Stavi svoj život u stihove”. Student Fakulteta političkih nauka Igor Topalović izjavio je da posle uspešne večeri u aprilu ove… »