Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Nesvakidašnje mirna noć iza beograđana: Mladići lakše povređeni u nezgodi na Obrenovačkom drumu

Kurir 12.12.2017
Noć u Beogradu protekla je mirno, a jutros je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su lake povrede zadobila dva muškarca, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nezgoda se dogodila na novom Obrenovačkom drumu kod nadvožnjaka u… »

Zaštitnik građana: Kontrolori u javnom prevozu nemaju pravo da legitimišu putnike

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Zaštitniku građana od početka godine stiglo je 28 pritužbi građana na rad Busplus kontrolora. Najčešće su ukazivali na to da kontrolori vređaju, izbacuju iz prevoza i prete komunalnom policijom putinicima koji nemaju kartu, rekao je… »

Nedelja Toplice u Beogradu: Od 11. do 15. decembra Topličani se sećaju svog zavičaja

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Svečana akademija "Kosti Vojinoviću u čast" održana je 11. decembra u organizaciji Udruženja Topličana u Beogradu, Udruženja ratnih dobrovoljaca 1912-1918 i Društva srpskih domaćina. Organizatori „Nedelje Toplice u Beogradu“, koja… »

Pokret ujedinjenih fantoma: Hitno formirati Sekretarijat za urbanističke nepogode

Kurir 12.12.2017
Pokreta ujedinjenih fantoma (PUF!) je povodom rasprave o republičkom budžetu za 2018. godinu, ali i zahteva za ponovni rebalans budžeta grada Beograda, izdao saopštenje, u kome se kaže: "Želimo da podsetimo i na dugovanja koja beogradske vlasti… »

Strumička bez vode: Radovi u četvrtak, spremite zalihe

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u četvrtak, 14. decembra, od 8 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Strumičkoj ulici od Ibarske do Kruševačke. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je… »

(Foto) magično jutro u Beogradu: Evo zašto su Fejsbuk i Instagram prepuni fotki neba iznad prestonice!

Kurir 12.12.2017
Ovog jutra u Beogradu svi su gledali u nebo! Uz 12 stepeni koliko je iznosila jutarnja temperatura, Beograđane su oduševile boje koje su ugledali. Lepota! ❤️ Mother Nature doing her thing! #sunrise #beograd pic.twitter.com/TZnEHwdCYN — Lenka … »

Kneza miloša, karađorđeva, savska... Beograd dobija još 2 tunela i 2 mosta, evo i gde

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Beograd je nekoliko meseci imao velike gužve, a mnogi su kao razlog za to isticali brojne radove - na Brankovom mostu, Bulevaru oslobođenja, Slaviji, u Ruzveltovoj… “Nije moguće rekonstruisati instalacije ispod neke ulice, niti da… »