Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 12.12.2017

Retrospektiva pet decenija stvaralaštva Želimira Žilnika od četvrtka u galeriji Rajka Mamuzića

Moj Novi Sad 12.12.2017
U Galeriji likovne umetnosti – poklon zbirka Rajka Mamuzića u četvrtak, 14. decembra, biće otvorena izložba "Želimir Žilnik – među ljudima". Retrospektivna izložba, koja će trajati tokom decembra i januara, povodom pet decenija Žilnikovog… »

Umereno oblačno, vetrovito i toplije, najviša dnevna u NS oko 17°C

Moj Novi Sad 12.12.2017
U Srbiji danas umereno oblačno, suvo, vetrovito i toplije. Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura od nula stepeni u Timočkoj krajini i na… »

EXIT 2018: Prodat prvi kontingent od 17.000 ulaznica (FOTO)

Moj Novi Sad 12.12.2017
Prve karte za 18. po redu Exit festival stigle su danas tačno u podne na blagajne širom Srbije, ali i u više od 20 zemalja u kojima se prodaju direktno. Ulaznice su istovremeno bile dostupne i u najudaljenijim delovima sveta putem onlajn prodaje, a za… »

Isključenja struje za sredu, 13. decembar

Moj Novi Sad 12.12.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Beočinu i Ledincima. Novi Sad: - od 8 do 14 sati: povremeno u pojedinim delovima ulica u naselju Telep i Adice. - od 8 do 12 sati : Stevana Mokranjca… »

Histeroskopija – jedna procedura, mnogo odgovora

Moj Novi Sad 12.12.2017
Što manje bola, što manje vašeg vremena, a što više dobrih rešenja i korisnih informacija za dalji tok lečenja. To je naše polazište kod odabira metode za svakog pacijenta, kažu u Specijalnoj ginekološkoj bolnici "Genesis" iz Novog Sada. Upravo… »

Muzičko-baletska škola: Radovi neće stati ni tokom zime

Moj Novi Sad 12.12.2017
Gradnja Muzičko-baletske škole s koncertnom dvoranom na Limanu 3 trenutno je u drugoj, najobimnijoj fazi radova. Na gradilištu se upravo podiže konstrukcija trećeg sprata zgrade, pregrađuju se i malterišu zidovi i ugrađuje stolarija. Struja je… »

Horoskop otkriva koji je vaš najbolji lek za stres

Moj Novi Sad 12.12.2017
Svako ima svoj način, koliko-toliko efikasan, da se oslobodi stresa koji se nakupio tokom dana. Užurbani način života sa sobom nosi i velike količine stresa, a ljudi se rešavaju tog stresa na različite načine. Ribe odlaze u svoj imaginarni svijet… »

"Pauk" u Novom Sadu dnevno odnese oko 30 nepropisno parkiranih vozila

Moj Novi Sad 12.12.2017
"Parking servis" prisiljen da dnevno ukloni nekoliko desetina automobila. Nepropisno parkirana vozila smetaju pešacima i uništavaju zelenilo. U Novom Sadu ekipe "Parking servisa" sa specijalnim vozilima "pauk", kako je "Večernjim novostima" potvrđeno… »

Administrativne takse od danas možete platiti i preko interneta

Moj Novi Sad 12.12.2017
Plaćanje usluga koje pruža država, kao što su administrativne takse za, na primer, lična dokumenta, ili produženje registracije, od danas, 12. decembra, moguće je obaviti i preko portala e-Uprava Kako javlja RTS, plaćanje će moći da se izvrši… »

Potukli se radnici kod gradilišta "Promenade" (VIDEO)

Moj Novi Sad 12.12.2017
Jutros na početku radne smene, došlo je do fizičkog obračuna između radnika u blizini gradilišta novog tržnog centra kraj stadiona Karađorđe. Prema nezvaničnim informacijama portala NS Uživo, sukob je izbio između dve grupe radnika, Srba i… »