Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 12.12.2017

Hrvatska pravda: Zločinac ostaje heroj

Mondo 12.12.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas u Bjelovaru da neće oduzeti odlikovanja Slobodanu Praljku, jer ih je on, kako je navela, dobio za odbranu od "velikosrpske agresije". Foto: AP/ICTY via Praljak je poslednjom optužickom… »

Goražde u šoku: Profesorka se spalila

Mondo 12.12.2017
U selu Cagarići, oko 20 kilometara od Goražda, profesorka L.M. (39) polila se benzinom i zapalila ispred očeve vikendice, potvrdila je policija. Foto: Guliver/getty images, Thinkstock Građani Goražda u šoku su zbog tragedije koja se dogodila u… »

Hag: Frenki pušten na privremenu slobodu

Mondo 12.12.2017
Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbednosti Srbije Franka Simatovića-Frenkija. Foto: youtube/screenshot Jovica Stanišić i Franko Simatović Njemu se sudi po optužnici za ratne zločine u… »

Oluja napravila haos u Bosni i Hercegovini

Mondo 12.12.2017
Porušeni krovovi i stabla počupana iz korena i tako u nekoliko Opština u Bosni i Hercegovini. Foto: YouTube/screenshot Zbog jakog nevremena vanredno stanje proglašeno je u Vlasenici, gdje je oštećena elektromreža i desetine zgrada. Policija… »

Brnabić: Srbija s Crnom Gorom deli sve informacije

Mondo 12.12.2017
Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da nije čula za tvrdnje Mila Đukanovića da su srpske službe znale šta se sprema u Crnoj Gori, ali ističe da ne postoje informacije koje srpska strana ne deli sa Crnom Gorom. Foto: Tanjug… »

Razorni vetar opustošio Banjaluku! (foto)

Mondo 12.12.2017
U jakim udarima vetra u Banjaluci povređene su najmanje tri osobe, a pričinjena je velika materijalna šteta. Vetar je duvao brzinom od 116 km/h, što je najjači vetar ikada zabeležen u gradu na Vrbasu. Dvoje ljudi je povređeno kada je vetar skinuo… »

Bizarno: Omče za vešanje na plaži u Baru!

Mondo 12.12.2017
Tri omče za vešanje postavljene su na jednoj od plaža u Baru! Foto: Guliver/getty images, Thinsktock Na Facebook stranici Podgorički vremeplov večeras je objavljena fotografija na kojoj se vide tri omče postavljene navodno ne jednoj od plaža u… »

Na Velikoj plaži u Ulcinju...

Mondo 12.12.2017
U Crnoj Gori registrovano je 265 selefija i 60 osoba koje podržavaju džihad koji su pod stalnim nadzorom ANB-a! Bezbednosne službe u Crnoj Gori registrovale su 265 selefija, koje deluju kroz razne humanitarne i nevladine organizacije, piše Dan… »