Izvor: Niške vesti arhiva vesti 12.12.2017

HAPŠENJA u niškoj Vojnoj bolnici

Niške vesti 12.12.2017
Vojna policija Generalštaba Vojske Srbije, u saradnji sa Vojnobezbednosnom agencijom Ministarstva odbrane Republike Srbije, Osnovnim javnim tužilaštvom i Zdravstvenom inspekcijom u Nišu, presekla je slučaj kriminalne delatnosti u Vojnoj bolnici Niš… »

Niški vozači PIJANI za volanom petkom, subotom i ponedeljkom

Niške vesti 12.12.2017
Saobraćajna policija u Nišu upravo sprovodi akciju pojačane kontrole vozača koji upravljaju vozilom u alkoholisanom stanju. Ova akcija sprovodi se do nedelje 17. decembra u svim državama članicama organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija… »

Takmičenje za studente povodom Dana inženjera

Niške vesti 12.12.2017
Takmičenje će trajati od 22. do 24. decembra, u organizaciji Udruženja studenata BEST, a rok za prijavljivanje je 15. decembar. Pravo učešća imaju studenti svih fakulteta Univerziteta u Nišu. Cilj ovog događaja je da se kod studenata podstakne… »

GO Medijana ne odustaje od planiranog transfera

Niške vesti 12.12.2017
Predsednik opštine Nebojša Kocić kaže da je planirani transfer za 2018. godinu izuzetno restriktivan i predstavlja pravi udar na budžet opštine. On dodaje da GO Medijana neće odustati od planiranog transfera. „Krenućemo u kampanju prema… »

Večita dilema: Jelka sa busenom ili plastična?

Niške vesti 12.12.2017
Ako pitate trgovce oni će svakako preporučiti plastičnu jelku koju možete da nabavite u svakoj trgovini ako pak za mišljenje pitate diplomiranog inžinjera šumarstva iz JKP „Mediana“ on će svakako preporučiti da to bude jelka sa busenom, koja… »

Montesori tabla za mališane na rehabilitaciji

Niške vesti 12.12.2017
Montesori tabla stigla je na odeljenje dečije Klinike za fizikalnu medicinu niškog Kliničkog centra. Ova tabla puno će značiti malim pacijentima koji na ovom odeljenju imaju u sklopu lečenja i radnu terapiju. Montesori tablu izradilo je udruženje… »

Za doček 2018. u Niš stiže više od 3.500 turista?

Niške vesti 12.12.2017
Sudeći prema broju rezervacija hostela, hotela i restorana, Niš će i za doček 2018. biti izbor mnogih inostranih turista, kažu u Turističkoj organizaciji Niša. Ipak, direktor Uroš Parlić podseća da je dobro iskustvo najbolja reklama, te je tako… »

Voz za Evropu ide preko Surdulice: Radnički i Radnik u južnjačkom derbiju

Niške vesti 12.12.2017
Radnički u pobedničkom naletu, nakon četvrte uzastopne pobede, putuje na gostovanje koje će ujedno biti i poslednja utakmica u ovoj godini, dok njegov rival iza sebe ima minimalnu pobedu u Zemunu, nakon tri vezana poraza. U taboru niškog kluba kažu… »

U Nišu obeleženo 70 godina postojanja boksa; Bogdanić i Trenkić prekidima do pobede

Niške vesti 12.12.2017
Turnir je okupio takmičare iz Berana, Zaječara, Leskovca, Bora, Prokuplja i još mnogih drugih gradova Srbije, koji su se nadmetali u kategorijama seniora i juniora i na simboličan način obeležili ovaj lep jubilej. Svoje predstavnike imao je i… »

SMS servis za povećanje bezbednosti đaka

Niške vesti 12.12.2017
Svrha ovog servisa je povećanje bezbednosti učenika i unapređenje komunikacije sa roditeljima. Desankin SMS servis omogućava roditeljima dobijanje SMS poruke sa informacijom o tome da je njihovo dete određenog dana odsutno sa nastave. Roditelji su… »